Score stoelen

Score zet zich ervoor in om mensen gezonder te laten leven. Het merk streeft ernaar om werkplekken zodanig te verbeteren, dat mensen op een gezonde, prettige manier hun werk kunnen doen.

Alle producten van Score zijn van Nederlandse makelij. Score heeft een eigen fabriek in het Groningse Tolbert, waar alle producten worden gemaakt. Score biedt een zeer uitgebreid assortiment aan verschillende soorten producten. Zo biedt Score onder andere zadelkrukken, werkstoelen, medische stoelen en krukken, ESD-stoelen en cleanroomstoelen. Score is ook bekend omwille van hun voetensteunen. Onderstaand meer informatie over de producten van Score.

Score zadelkrukken

Score heeft zadelkrukken voor iedere omgeving! Zo hebben ze bijvoorbeeld gestoffeerde zadelkrukken voor op kantoor, extra hygiënische zadelkrukken voor in de gezondheidszorg/ dentale zorg en extra robuuste zadelkrukken voor in de productieomgeving. Er zijn ook Score zadelkrukken die speciaal voldoen aan de ESD-norm en de cleanroom-norm.

Het grote voordeel van een Score zadelkruk is de gezonde zithouding die gepaard gaat met het zitten op een zadelkruk. Bekijk hier het aanbod Score zadelkrukken. Zadelkrukken zijn een uitstekend alternatief op een werkstoel of bureaustoel. Ze ondersteunen je uitstekend in een actieve, dynamische manier van werken.

ESD stoelen

Wanneer je werkt met elektrische componenten, kunnen deze beschadigd raken door elektrostatische schokken. In die situaties is ESD-meubilair een must. Met behulp van ESD-meubilair kun je ESD-veilig werken en voorkom je de opbouw van elektrostatische lading. Alle Score ESD stoelen voldoen aan de IEC 61340 norm. Meer informatie over de Score ESD stoelen vind je hier.

Score werkstoelen

Score heeft verschillende typen werkstoelen met ieder zijn eigen kenmerken. Zo zijn er werkstoelen met een zitting en rugleuning voorzien van zacht schuim (de Score 2300-lijn). Deze zijn bijvoorbeeld goed inzetbaar aan kassabalies. Ook zijn er verschillende lijnen productiestoelen voorzien van een robuuste pur zitting en rugleuning (bijvoorbeeld de Score Spirit 1500-lijn en de Score 4400-lijn). Deze stoelen zijn uitstekend inzetbaar in fabrieken en productieomgevingen. Lees hier meer informatie over werkstoelen.

Cleanroomstoelen

Stoelen voor in een cleanroom? Ook die heeft Score. Alle cleanroomstoelen voldoen aan de ISO 14644 cleanroomnorm en zijn getest door het Fraunhofer Instituut. De werkstoelen zijn zodanig ontworpen dat ze geen stof aantrekken of afstoten. De stoelen zijn hiertoe bijvoorbeeld voorzien van een HEPA-filter in de zitting/ rugleuning of ze hebben een massieve zitting uit pur. Bekijk hier de cleanroomstoelen in onze webshop.

Medische stoelen

Score heeft een uitgebreid assortiment aan medische stoelen. Dat gaat hierbij zowel om stoelen bestemd voor behandelaren alsook stoelen voor cliënten. Voor behandelaren en in de dentale branche heeft Score bijvoorbeeld medische krukken en zadelkrukken. Deze Score krukken kunnen naadloos worden gestoffeerd, zodat nooit vuilresten achter kunnen blijven in de stiknaden van de stoel.

Qua cliëntenstoelen is het assortiment zeer divers. Score biedt bijvoorbeeld trippelstoelen, voor personen die zich zittend moeten kunnen verplaatsen. Ook heeft Score artrodesestoelen. Artrodesestoelen zijn ideaal wanneer het niet prettig of wenselijk is dat personen hun benen moeten buigen. De voorzijde van de zitting van deze stoelen kan worden versteld, zodat de zitting niet in de benen drukt. Naast deze cliënten Score stoelen heeft Score ook enkele en dubbele beensteunen.

Ook in de behandelsetting heeft Score verschillende oplossingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verschillende soorten bloedafnamestoelen. Deze stoelen zijn te voorzien van allerhande extra accessoires, zoals een voetpedaal, sta-op beugels en een hydraulische hoogteverstelling, die het gebruiksgemak bevorderen.

Alle medische stoelen zijn standaard voorzien van kunstlederen bekleding, die urine-, bloed-, zweet- en schimmelbestendig zijn. De stof is 100% waterdicht. De stof PUxx is zelfs bestand tegen chemicaliën op basis van chloor, ammoniak en alcohol (in verband met het reinigen van de stoelen).

Obesitas stoelen

Wanneer je bovengemiddeld zwaar bent, kan het lastig zijn om een passende bureaustoel te vinden. De gemiddelde bureaustoel is gebouwd voor de gemiddelde mens en heeft een draagkracht van zo’n 110 tot 120 kg. Weeg je zwaarder, is het belangrijk om te kiezen voor een bureaustoel die hierop gebouwd is. We hebben verschillende soorten Obesitas stoelen in ons assortiment. De draagkracht bij deze bureaustoelen loopt op tot 250 kg.

 

Score voetensteunen

Score staat ook bekend om de degelijke, kwalitatieve voetensteunen. Je kunt kiezen voor basic voetensteunen die alleen in hoogte verstelbaar zijn, tot voetensteunen die voorzien zijn van voetbediening en hoekinstelling. Score biedt zelfs ESD voetensteunen.

 

Stasteunen

Ook stahulpen zitten in het assortiment van Score. Een stahulp maakt staand werken minder vermoeiend aan de benen en voeten, omdat je een steun hebt om tegenaan te staan. Alle stahulpen zijn in hoogte verstelbaar en zijn voorzien van een zitting uit pur. Het verschil zit hem in het onderstel.

Onze aanraders van Score

Hulp nodig bij het uitzoeken van de juiste stoel?

Onze specialisten staan voor je klaar!