Toont alle 2 resultaten

4 Poots krukken

4-poots krukken zijn uitermate veelzijdig en breed inzetbaar. Ze kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt in de zorg, in de industrie, in het onderwijs, kinderdagverblijven, (scouting)clubhuizen: noem maar op! Doordat de krukken klein, handzaam en licht zijn, pak je ze er makkelijk even bij. De krukken zijn ook te stapelen, zodat ze compact kunnen worden opgeborgen.

 

Alle voordelen op een rij

Een groot voordeel aan de 4-poots krukken in ons assortiment zijn de extra voetspijlen. Indien iemand niet groot genoeg is om met de voeten aan de grond te komen kan de persoon de voeten plaatsen op deze voetspijlen. Bovendien zijn de krukken verkrijgbaar in verschillende varianten. Er kan gekozen worden uit vier verschillende zithoogtes, een zitting vervaardigd uit pur, stamskin of beukenhout, voetspijlen op één hoogte of op verschillende hoogtes en er kan worden gekozen voor een tractorzitting i.p.v. een ronde zitting.

Naast de standaardhoogtes die worden gehanteerd zijn krukken me teen andere zithoogte op aanvraag te leveren. Naast de standaardkleuren (aluminium, zwart en wit frame) zijn ook andere framekleuren op aanvraag mogelijk.

 

Hygiënisch en robuust

De 4-poots krukken zijn verkrijgbaar met een zitting gemaakt van beukenhout, Pur of Stamskin. Pur en Stamskin zijn beide urine-, bloed-, zweet- en schimmelbestendig. Beide materialen zijn ook waterdicht. het verschil tussen beiden is dat pur robuuster is. Hierdoor zijn krukken met een zitting uit pur stoot- en krasbestendig. Ook is pur beter bestand tegen desinfectiemiddelen en chemicaliën (op basis van chloor, ammoniak en alcohol). Stamskin daarentegen dient gereinigd te worden met zeepwater.

Zittingen vervaardigd uit beukenhout zijn minder geschikt voor de inzet in de zorg of andere omgevingen waar de krukken in aanraking komen met urine, bloed, etc. Het voordeel van beukenhout is dat dit ook vrij robuust is. Bovendien geeft beukenhout een natuurlijke uitstraling aan de kruk.

 

Varianten 4 poots krukken

We hebben verschillende varianten 4-pootskrukken in ons assortiment, verdeeld over drie verschillende producttypen. Onderstaand vind je meer informatie per variant.

 

Score Base 240 4-poots kruk

De Score Base 240 4 poots kruk is de basisvariant. Deze kruk is verkrijgbaar in vier verschillende hoogtes (50 cm, 55 cm, 60 cm en 65 cm) en heeft alle horizontale voetspijlen op eenzelfde hoogte. Deze krukken zijn verkrijgbaar met een zitting gemaakt van pur, beukenhout of stamskin. Deze krukken zijn tot 5 stuks stapelbaar, dus lekker compact op te bergen. Leuke bijkomstigheid: stamskin kunnen we leveren in allerlei vrolijke kleuren. Houd er wel rekening mee dat stamskin iets minder robuust is dan pur of beukenhout. Dat is bijvoorbeeld relevant als je de krukken wilt gebruiken in een productieomgeving.

 

Score Base Steps 4-poots kruk

De Score Base Steps kenmerkt zich door de dwarse voetspijlen op vier verschillende hoogtes. Zo vind je altijd een hoogte om je voeten op te zetten die jij prettig vindt. De kruk is leverbaar in vier verschillende zithoogtes (50 cm, 55 cm, 60 cm en 65 cm). De kruk is leverbaar met een zitting uit pur, beukenhout of stamskin. Pur en beukenhout zijn de meest robuuste oplossingen. Stamskin kunnen we leveren in verschillende vrolijke kleuren. De kruk is handig en compact op te bergen. Ze zijn tot 5 stuks stapelbaar.

 

Score Base 65 4-poots kruk

De Score Base 65 is niet voorzien van een standaard ronde zitting, maar een kuipje: een tractorzitting. Dat zorgt ervoor dat je net wat meer druk krijgt tegen de billen en net iets makkelijker rechtop blijft zitten. Deze kruk is leverbaar in vier hoogtes (50 cm, 55 cm, 60 cm en 65 cm). De zitting is alleen leverbaar in het pur. De kruk is tot 5 stuks stapelbaar, dus fijn compact op te bergen.