Onze Ergoproof productlijn is een no-nonsense productlijn die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Door de zeer sterke prijs-kwaliteitsverhouding overstijgen de Ergoproof producten het verwachtingspatroon van onze klanten.

Ergoproof bureaustoelen

Met Ergoproof introduceert Ergonomiespecialist een no-nonsense stoelenlijn met een zeer sterke prijs-kwaliteitsverhouding. Uiteraard voldoen onze stoelen aan de Europese normen. Het grootste deel van onze Ergoproof bureaustoelen voldoen aan de Nederlandse Praktijkrichtlijn NPR 1813. Wij leveren deze bureaustoelen bovendien met 5 jaar garantie.

Alle ErgoProof bureaustoelen zijn voorzien van alle basis-instelmogelijkheden, zoals een zithoogte-verstelling, zitdiepte-verstelling, 3D-verstelbare armleggers en een verstelbare rugleuning. Hierdoor kunnen deze bureaustoelen uitstekend worden ingezet als projectstoel!

Wij hebben verschillende varianten ErgoProof bureaustoelen. Al deze bureaustoelen zijn voorzien van de basis-instelmogelijkheden, verder verschillen ze onderling. Je kunt kiezen voor een netbespannen rugleuning of een gestoffeerde rugleuning. Een rugleuning die in zijn geheel versteld kan worden in hoogte of met een verstelbare lumbaalsteun, etc. Ook qua uiterlijk zijn er onderlinge verschillen: de ene Ergoproof bureaustoel heeft een meer elegante, sierlijke uitstraling. De andere is juist modern en strak. Er is altijd wel een variant die je bevalt!

Bekijk alle Ergoproof bureaustoelen in onze webshop!

Ergoproof zit-sta bureaus

Zit-sta bureaus van Ergoproof onderscheiden zich, doordat ze zeer gemakkelijk in gebruik zijn en moeiteloos zelf kunnen worden gemonteerd. Ze zijn volledig in overeenstemming met de actuele eisen en ideeën met betrekking tot ergonomie ontwikkeld en voldoen allen aan de NEN EN 527 (het Ergoproof Pro zit-sta bureau voldoet zelfs aan de NPR 1813). Alle onderdelen van Ergoproof zit-sta bureaus worden gefabriceerd in Scandinavië. Op deze manier garanderen wij kwaliteit: Scandinavië loopt voorop wat betreft ergonomische ontwikkelingen. Ergoproof zit-sta bureaus hebben een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Je kunt kiezen of je een Ergoproof tafelframe wilt met of zonder werkblad. Hiermee heb je de mogelijkheid om bijvoorbeeld je eigen werkblad opnieuw te gebruiken.

De instelbare dwarsbalken van onze Ergoproof frames maken het mogelijk om het frame in de breedte op maat in te stellen. Hierdoor heb je veel variatiemogelijkheden met slechts één type dwarsbalk: er kunnen verschillende bladmaten op de frames worden gemonteerd, variërend van 120 cm tot 200 cm. Verder kun je kiezen uit een veelheid aan accessoires en toevoegingen die het gebruik van je zit-sta bureau niet alleen veiliger maken, maar ook prettiger. Standaard hebben wij de frames in het wit en in het zwart op voorraad. Je kunt echter ook zilvergrijze frames bij ons krijgen op bestelling.

Om de veiligheid te kunnen garanderen adviseren wij om bij je zit-sta frame altijd een in breedte instelbare Ergoproof kabelgoot in de kleur van het frame en een 4-voudige stekkerdoos met aansluitsnoer aan te schaffen. Door de kabels van bijvoorbeeld de PC in te steken in een stekkerdoos, welke in de kabelgoot ligt, kunnen deze in hoogte meebewegen met het frame. Zo komen de kabels nooit op spanning te staan. Vervolgens loopt er slechts één stroomkabel (het aansluitsnoer) vanuit het bureau naar het stroompunt. Als je gebruik maakt van een vaste computer adviseren we het gebruik van een CPU-houder. Met een CPU-houder kun je de PC onder je bureaublad hangen en deze ook in hoogte mee laten bewegen. Je kunt verschillende materiaallades mee bestellen met je zit- sta bureau zodat je je spullen kunt opbergen. Met Ergoproof kabelmanagement, voorkom je een wirwar aan kabels onder je bureau. Hiermee voorkom je problemen bij het gebruik van het bureau en voorkom je struikelgevaar.

Aangezien we steeds meer afhankelijk zijn van allerlei devices die regelmatig moeten worden opgeladen, is het tevens handig om je zit-sta bureau uit te rusten met een stekkerdoos op het bureaublad welke eveneens is voorzien van handige USB-oplaadpunten: onze Ergoproof opbouwset.

Bekijk de Ergoproof zit-sta bureaus en alle accessoires in onze webshop!

Ergoproof hulpmiddelen en accessoires

Naast zit-sta bureaus en bureaustoelen, hebben we binnen de Ergoproof-productlijn een ruim assortiment aan hulpmiddelen opgenomen, waarmee je in staat bent om je werkplek optimaal in te richten en in te stellen naar je eigen persoonlijke behoefte. Onze monitorarmen stellen je in staat om bij iedere positiewisseling je monitor weer in de juiste positie in te stellen. Wanneer je werkt met een laptop is een laptopstandaard een must wanneer je meer dan twee uur per dag werkt aan een laptop (ook als deze twee uur verdeeld zijn over de dag!). Dit is ook een eis vanuit de Arbowet. Deze laptophouder moet gecombineerd worden met een losse muis en toetsenbord. Onze ergonomische verticale muizen en compacte toetsenborden zijn hiertoe uitstekend om in te zetten. Met een goed instelbare documenthouder, kun je ervoor zorgen dat papieren documenten in een optimale kijkhoek onder je beeldscherm kunnen worden geplaatst.

Steeds vaker worden voor een video-call tablets gebruikt: met de tablethouder kun je eenvoudig je device op ooghoogte brengen.

Enthousiast geworden en wil je de Ergoproof producten eens bekijken? Dat kan! Maak hiervoor een afspraak in ons zitlab.

Onze aanraders van Ergoproof

Hulp nodig bij het uitzoeken van de juiste stoel?

Onze specialisten staan voor je klaar!