We geven ruime garantie op al onze producten. De garantieduur is verschillend per producttype en merk. Algemeen kunnen we stellen dat bureaustoelen worden geleverd met 5 tot 10 jaar garantie. De zit-sta frames leveren we met twee jaar garantie. Randhulpmiddelen zoals ergonomische muizen en toetsenborden leveren we met een garantieduur van 6 tot 12 maanden.

Zoals gesteld: de garantieduur is afhankelijk van het producttype en merk. Wil je de garantietermijn weten van een specifiek product dat je onlangs bij ons hebt aangeschaft, of waar je geïnteresseerd in bent? Neem dan contact met ons op. Dan sturen we je de informatie binnen 2 werkdagen toe.

De garantie bestaat uit reparatie of vervanging van producten die mankementen vertonen, buiten de schuld van de gebruiker om. Dat gaat bijvoorbeeld om fabricagefouten en fabrieksfouten. Defecten door eigen schuld  vallen buiten de garantie. Echter is het altijd mogelijk dat we het product nakijken, om deze weer te repareren.

Je factuur dient als garantiebewijs. Bewaar de factuur daarom goed. Wanneer je contact met ons opneemt is het handig om het factuurnummer te vermelden in je bericht.

Staat je vraag er niet tussen?

Neem dan contact op met onze klantenservice!