Wij hanteren €9,95 excl. BTW verzendkosten voor kleine orders zoals ergonomische hulpmiddelen (muizen, toetsenborden, etc.). Wanneer wij grotere pakketten, zoals bureaustoelen, moeten versturen, rekenen we geen verzendkosten.

Wil je dat we producten leveren en monteren? Daarvoor rekenen we €99,00 excl. BTW*. Je kunt er ook voor kiezen dat een van onze deskundige adviseurs de producten komt leveren en deze persoonlijk voor u op maat ergonomisch instelt. Daarvoor rekenen we €149,00 excl. BTW.

*Dit tarief geldt niet voor zit-sta bureaus.

Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00. Je kunt producten afhalen op onze locatie in Kerkrade:

Afhaaladres
Ergonomiespecialist B.V.
Wiebachstraat 45D
6466 NG Kerkrade
Nederland

Jazeker. Je kunt je pakket op de voet volgen. Deze track-and-trace code ontvang je op je e-mail.

Doorgaans maken we gebruik van de diensten van GLS.

Dat ligt aan het product dat je hebt aangeschaft. Producten die voorradig zijn, worden binnen drie dagen verstuurd. Producten die wij moeten bestellen hebben een langere levertijd. De duur van deze levertijd is afhankelijk van het product. Doorgaans bedraagt deze verlengde levertijd zo’n 4 weken, maar dat kan bij bureaustoelen ook oplopen tot zo’n 6 weken. Daarom streven we ernaar alle standaard producten op voorraad te houden!

Staat je vraag er niet tussen?

Neem dan contact op met onze klantenservice!