Toont alle 13 resultaten

Zit sta bureau accessoires

Om je zit-sta bureau helemaal compleet te maken bestaat de mogelijkheid om een aantal producten en accessoires erbij te bestellen. Hierdoor wordt het gebruik van het zit-sta bureau nog makkelijker, effectiever en veiliger!

Lees verder

Zit sta bureau accessoires

Om je zit-sta bureau helemaal compleet te maken bestaat de mogelijkheid om een aantal producten en accessoires erbij te bestellen. Hierdoor wordt het gebruik van het zit-sta bureau nog makkelijker, effectiever en veiliger!

Monitorarm

Onze monitorarmen of beeldschermarmen helpen je op weg naar een uitstekende beeldschermpositie. Met een Ergoproof monitorarm kun je je beeldscherm in iedere gewenste positie positioneren. We zien vaak dat de standaard van een beeldscherm een te klein bereik heeft en niet hoog genoeg kan reiken. Die zorg heb je met een monitorarm niet meer. Je kunt je beeldscherm met het grootste gemak verstellen in hoogte en diepte. Je kunt je beeldscherm zelfs kantelen. Door de inzet van een beeldschermarm zorg je voor een ergonomisch verantwoorde beeldschermpositie.

De monitorarmen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. We hebben mogelijkheden voor enkele beeldschermen. Je kunt ook twee schermen bevestigen aan de monitorarm met een dual adapter. Alle monitorarmen kunnen worden geleverd met een bladklem of kunnen worden gemonteerd met behulp van een boorgat in het bureaublad. De monitorarmen zijn bestemd voor alle beeldschermen met een VESA-aansluiting (vier schroefgaatjes in een vierkant aan de achterzijde van je beeldscherm. Deze zitten vaak verstopt achter de afdekplaat van de standaard van het beeldscherm).

CPU houder

Een CPU-houder is een PC-houder die je bevestigt aan het zit-sta frame (onder het bureaublad). In de houder hang je je PC vast. Op die manier kan de PC in de CPU-houder met je bureau mee omhoog en omlaag bewegen. Zo voorkom je dat kabels op spanning komen te staan en dat onveilige situaties ontstaan. Door het gebruik van een CPU houder, houd je bovendien meer plaats over op je bureaublad.

Kabelgoten

Een goede kabelgoot is een essentieel onderdeel van je zit-sta bureau. In de kabelgoot wordt bijvoorbeeld de stekkerdoos opgeborgen, zodat er maar één kabel vanuit je zit-sta bureau naar het stopcontact in de muur loopt. Met een kabelgoot voorkom je een onveilige kabelspaghetti onder je bureau. Kabelgoten van Ergoproof zijn stevig en uitschuifbaar, zodat deze altijd op de juiste lengte kan worden ingesteld. Deze kabelgoten zijn goed bereikbaar na montage, doordat ze kantelbaar zijn. Je kunt na de montage makkelijk extra kabels toevoegen of eruit halen. Bijkomende voordeel: een kabelgoot zorgt ook voor een stukje privacy. Er kan minder snel onder het bureaublad worden gekeken.

Schuifbaar bureaublad

Ergoproof en IntelliDesk zit-sta onderstellen zijn geschikt om de bureaubladen schuifbaar te maken. Hiermee maak je het mogelijk om zonder onder het bureau te hoeven kruipen, de kabelgoot makkelijk te benaderen. Door de speciale Ergoproof bladgeleiders mee te bestellen, zorg je ervoor dat je zit-sta tafel voorzien wordt van het schuifblad.

Kabelmanagement

We zien het overal en iedereen vindt het verschrikkelijk: stof-vangende kabelspaghetti. Door Ergoproof Klipz en Zipz mee te bestellen, voorkomen je de wirwar aan kabels onder je bureaublad. Dit bevordert niet alleen maar de veiligheid, maar ook de hygiëne rondom je werkplek. Klipz zijn klipjes om de kabels mee te bevestigen aan de onderkant van het bureaublad. Zipz zijn kabelhoezen waar je de kabels in opbergt die vanuit het bureau naar de muur lopen (stroom, internet, etc.).

Elektrificatie

Door je werkplek te voorzien van een koppelbare stekkerdoos (Schuko-Wieland aansluiting) kun je al je vaste elektrische apparatuur veilig aansluiten in de kabelgoot. Heb je meer dan vier apparaten? Dan koppel je gewoon een extra stekkerdoos eraan vast. Zo zorg je ervoor, dat er slechts één stroomkabel van en naar de kabelgoot loopt.

Op het bureaublad heb je soms ook extra stroom nodig. Daar kun je makkelijk in voorzien met een Ergoproof Desktop Outlet. Met dit product heb je twee stroomaansluitingen (220V) en twee USB-aansluitingen op je bureaublad. De outlet ontvangt de stroom via de stekkerdoos in de kabelgoot.

Bediening

Standaard zijn onze zit-sta bureaus voorzien van een duidelijke hoog-laag bediening met twee knoppen. Wil je precies kunnen zien op welke hoogte je het bureau instelt? En wil je graag dat het bureau automatisch stopt op de jouw zit- of stahoogte? Bestel dan de bedieningsunit met de hoogte aanduiding en memory functie mee.

Wil je je zit-sta bureau bedienen via je beeldscherm? Bestel dan een IntelliDesk zit-sta frame en vul dat aan met de ID-connect. Op die manier zal de zit-sta coach je tijdig waarschuwen wanneer het tijd wordt om van houding te wisselen.

Materiaallades

Gemak dient de mens, maar ook een opgeruimd bureaublad dient de mens. Als je je bureau wilt voorzien van een handige opbergmogelijkheid hebben we daar verschillende oplossingen voor. De Ergoproof pennenlades geven je de mogelijkheid om kleine spulletjes op te bergen onder je bureaublad. Heb je meer kostbare spullen die je wilt opbergen: kies dan voor een afsluitbare lade die gehangen wordt onder het blad. Zo heb je altijd je spullen bij de hand en toch een opgeruimd bureau.

Bureaubladen

De zit-sta bureauframes van ErgoProof en IntelliDesk zijn allemaal in breedte uitschuifbaar en daardoor geschikt voor verschillende bladmaten. Ergoproof Basic frames kunnen een bladmaat tot 160 cm breed handelen. Een Ergoproof pro en IntelliDesk frame kunnen een bladmaat tot 200 cm hebben. Het kleinste bureaublad in ons assortiment bedraagt 120×80 cm. Dat is eveneens het minimale bladoppervlak dat in de ARBO-richtlijnen staat beschreven. Dat komt neer op (afgerond) 1 m² werkoppervlak. Het oog wil ook wat: vandaar dat de bureaubladen beschikbaar zijn in veel verschillende designs.