Toont alle 6 resultaten

Documenthouder

Moet je regelmatig invoerwerk verrichten? Dan is een goed instelbare documenthouder een onmisbaar onderdeel van je werkplek. Met een documenthouder plaats je je papieren document direct in het zicht, precies onder je monitor. Zo voorkom je dat je je nek overmatig belast.

Het voordeel van een documenthouder

Door een documenthouder te plaatsen tussen je toetsenbord en je beeldscherm, voorkom je onnodige buiging en overstrekking van je nek. Ook bescherm je je tegen fysieke klachten als gevolg van een overbelasting van spieren van je nekwervelkolom. Met een goed instelbare documenthouder zorg je ervoor, dat de papieren documenten in een optimale kijkhoek worden geplaatst. Daarmee bevorder je niet alleen je productiviteit (aangezien je het overzicht beter kunt bewaren), maar voorkom je ook nekklachten en schouderklachten.

Een ander voordeel van je documenthouder: je werkplek is in feite altijd opgeruimd. Er hoeven geen losse papieren meer rond te slingeren op je bureau. Op die manier zorg je er ook voor dat je bureaublad echt goed schoongemaakt kan worden.

De ErgoProof Flex documenthouder heeft een opening aan de onderzijde zodat je je toetsenbord eronder kunt schuiven als je even wat meer plaats nodig hebt op je bureaublad.

Wanneer gebruik je een documenthouder

Een documenthouder, soms ook wel concepthouder genoemd, wordt met name ingezet bij mensen die nogal vaak en veel met papieren documenten werken in combinatie met beeldschermwerk. Het dient altijd voorkomen te worden, dat er een (repeterende) buigbelasting ontstaat op de nekwervelkolom aangezien dit vaak hevige klachten veroorzaakt en daarmee een groot risico op verzuim bestaat.

Welke documenthouders bestaan er?

Wanneer je op zoek bent naar een documenthouder is het belangrijk om goed op de verschillen te letten. Let er bijvoorbeeld op, of de documenthouder verstelbaar is (in verschillende hoeken) zodat de kijkhoek ingesteld kan worden. Is de documenthouder groot genoeg om 2 A4 bladen naast elkaar te plaatsen? Kan er een gevulde ordner geplaatst worden op de documenthouder? Is deze stevig genoeg daarvoor?

Hulp bij het kiezen, we staan voor je klaar

Zie door de bomen het bos niet meer? Dat kunnen we ons goed voorstellen. Neem dan ook vrijblijvend contact met ons op zodat we je kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Dat kan telefonisch, per e-mail of via chat op onze website. Het meest handige is dat je een bezichtigingsafspraak inplant. Als een je online aanvraag doet, vermeld daarbij dat je graag een documenthouder wilt komen bezichtigen. Laat ons ook weten onder welke werkomstandigheden de documenthouder zal worden ingezet. We gaan dan op zoek naar de documenthouder die het beste past binnen de gestelde eisen.