HÅG bureaustoelen

HÅG maakt bureaustoelen van hoge kwaliteit die zijn ontworpen om lang mee te gaan. Er wordt uiterste aandacht besteed aan de uitstraling, de materialen en de manier waarop de stoel je laat voelen.

De visie en mening van eindgebruikers wordt dan ook meegenomen in het ontwerpproces van HÅG balansstoelen. HÅG belooft je kwalitatieve, Scandinavische bureaustoelen. Iedere HÅG bureaustoel voldoet hiertoe aan de kernwaarden van HÅG:

  • Je bent geboren om te bewegen. HÅG bureaustoelen voorzien in deze beweging. HÅG stelt zichzelf het doel om mooie producten te maken die een actieve bijdrage leveren aan je werkdag. Door middel van kleine bewegingen vanuit de kuiten, gecombineerd met het kantelmechaniek van de HÅG bureaustoel ben je continu een beetje in beweging op een natuurlijke manier.
  • De beste zithouding is de volgende. Stilzitten is een no-go, bewegend zitten is de norm. HÅG bureaustoelen bieden variatie in zitten.
  • Een goed design, een mooi geheel. Design is een belangrijk aspect in HÅG bureaustoelen. HÅG bureaustoelen zijn tijdloos en zijn mooi in ieder interieur. Naast de standaard zwarte modellen zoals we ze aanbieden is het bij ieder model mogelijk de stoel te configureren. De mogelijkheden qua bureaustoelen zijn legio; je vindt altijd een HÅG stoel die geheel past bij je wensen en eisen ten aanzien van een bureaustoel.

HÅG stoelen die wij aanraden:

Dynamische ergonomie

Je bureaustoel is een belangrijk hulpmiddel om je gezondheid mee te verbeteren en je productiviteit mee te verhogen. Gezien we tegenwoordig lang en veel zitten is dit des te belangrijker. Juist omwille van de duur van het zitten, is het belangrijk dat we op een andere manier zitten: beweging en variatie zijn hierin kernwoorden. HÅG bied je de vrijheid hiertoe. HÅG stoelen zijn ontworpen volgens de “balanced tilt” theorie. Je zit in balans en kunt vanuit deze positie met het grootste gemak je bewegingen en gewenste zithoek controleren door met je voeten druk te zetten of te verminderen. Dit wordt ook wel HÅG in Balance® genoemd. Hierbij hoef je bovendien geen enkele hendel te gebruiken. Door het gemak waar dit mee gaat blijf je altijd in beweging op een HÅG bureaustoel. Het gaat immers vanzelf. Stilzitten is verleden tijd!

Varianten HÅG bureaustoelen

HÅG bureaustoelen zijn ingedeeld in een aantal productfamilies. Onderstaand vind je per productfamilie de belangrijkste kernaspecten:

HÅG Capisco

De HÅG Capisco is een van de meest bekende HÅG bureaustoelen. Deze bureaustoel kenmerkt zich door zijn karakteristieke, herkenbare rugleuning. Deze bureaustoel biedt de combinatie van een actievere zithouding (je zit rechtop, zoals een ruiter op zijn paard), gecombineerd met ondersteuning van een rugleuning. De stoel heeft bovendien een moderne, frisse uitstraling. Op een HÅG Capisco kun je op veel manieren zitten: hoog of laag, zelfs zijwaarts en achterstevoren. Deze stoel staat aan het begin van de slogan De beste zithouding is de volgende.

HÅG Capisco Puls

De HÅG Capisco Puls is de alternatieve variant van de HÅG Capisco. Het verschil: de standaard HÅG Capisco-lijn is voorzien van een geheel gestoffeerde rugleuning en zitting, gevuld met dik schuim. De HÅG Capisco Puls heeft een rugleuning uit kunststof en een zitting die slechts deels gestoffeerd is. Het voordeel daarvan, is dat de stoel makkelijk te reinigen is. De stoel is hierdoor ook een stuk compacter.

HÅG Creed

De HÅG Creed wordt geprezen omwille van zijn eenvoudige instelbaarheid. Door het gebruik van slechts twee knoppen (1 hoogtebediening en 1 knop om de stoel groter of kleiner te maken) is de stoel makkelijk te bedienen. Dat zorgt ervoor dat de stoel goed tot zijn recht komt in een flexkantoor of in een situatie waar verschillende personen gebruik maken van 1 stoel. Gebruikers ervaren ook de sterk gevormde rugleuning als prettig, gezien deze lumbaal veel ondersteuning biedt. Het gebruikte kantelmechaniek houd je de hele dag onbewust in beweging.

HÅG SoFi

Een ergonomische bureaustoel in een stijlvol, elegant jasje. Dat is de HÅG SoFi. Kenmerkend aan de SoFi zijn de speciale, wegklapbare armleggers die op deze bureaustoel kunnen worden gezet. De SoFi is qua functionaliteiten vergelijkbaar met de HÅG Futu. De HÅG SoFi is een ergonomische bureaustoel die intuïtief instelbaar is en ook inzetbaar is voor meerdere gebruikers. De HÅG SoFi is verkrijgbaar met netbespannen of geheel gestoffeerde rugleuning. De SoFi is voorzien van het HA7G in Balance kantelmechaniek: je bent de hele dag door een klein beetje in beweging.

HÅG Futu

De HÅG Futu is een allround, breed inzetbare ergonomische bureaustoel. Deze stoel is goed instelbaar op de individuele gebruiker en kan daarom goed worden ingezet als bureaustoel in een flexkantoor. Qua functionaliteiten is de HÅG Futu vergelijkbaar met de HÅG SoFi. De Futu heeft een moderne, eigentijdse uitstraling met zijn rechte hoeken en strakke lijnen. Deze bureaustoel is verkrijgbaar met een gestoffeerde of een netbespannen rugleuning. Door het HÅG in Balance kantelmechaniek blijf je de hele dag onbewust lichtelijk in beweging.

HÅG Tribute

HÅG Tribute lijn is de luxelijn bureaustoelen van HÅG. Deze bureaustoelen zijn royaal gepolsterd en breder. Desondanks blijft het design strak, modern en eigentijds. Deze bureaustoelen zijn ieder uit te voeren met een extra hoge, statige rugleuning. Deze stoelenlijn is ontworpen voor de moderne, eigentijdse manager. Het zijn rijke, prominente meubelstukken. Bureaustoelen deluxe! Tegelijkertijd bieden de stoelen goede ondersteuning en houden ze je in beweging.

Hulp nodig bij het uitzoeken van de juiste stoel?

Onze specialisten staan voor je klaar!