Professioneel en deskundig

Onze diensten worden verricht door ervaren professionals. Wij hebben paramedici (fysiotherapeut, ergotherapeut, ergonoom) in dienst die je met raad en daad bijstaan op het aspect van ergonomie en verantwoord werken. Door onze paramedische achtergrond weten we waar we over spreken en dat is ook te merken en te zien aan de succesverhalen bij onze klanten.

Wij hebben onze eigen technische dienst. Alles wat wij leveren kan door onze technische dienst gemonteerd worden. Ook achteraf kunnen wij hierin de benodigde service leveren. Onze technische dienst houdt zich eveneens bezig met het reinigen en onderhouden van kantoorstoelen waardoor deze een langer leven hebben!

Wij zijn van mening dat het belangrijk is om snel actie te ondernemen. Vooral wanneer er sprake is van klachten. Ons streven hierin is om binnen 1 à 2 werkdagen terplekke te zijn om het probleem te analyseren én op te lossen. Dat vinden wij wel zo vanzelfsprekend: werken met klachten is niet prettig en klachten dienen zodoende zo snel mogelijk opgelost te worden.

Heb je meer vragen over onze diensten?

Of ergonomisch advies nodig? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.