Onze diensten

Ergonomiespecialist is een bedrijf dat zich specialiseert in het optimaliseren van kantoorwerkplekken. Ons doel is om te zorgen voor gezonde, vitale en inzetbare medewerkers. Wij zijn in de eerste plaats adviseurs en in de tweede plaats leveranciers. We hebben een grote variëteit aan verschillende diensten die we kunnen inzetten om ons doel te bereiken.

Voor al deze diensten hebben wij veel deskundigheid in huis! Onze diensten worden verricht door professionals. Wij hebben paramedici (fysiotherapeut, ergotherapeut, ergonoom, sportmedisch coach) in dienst die u met raad en daad bijstaan op het aspect van ergonomie en verantwoord werken. Door onze paramedische achtergrond weten wij waar we over spreken en kunnen wij deskundigheid garanderen.

Voor het technische stukje hebben wij onze eigen technische dienst. Alles wat wij leveren kan door onze technische dienst gemonteerd worden. Ook achteraf kunnen wij hierin de benodigde service leveren. Onze technische dienst houdt zich ook bezig met kantoorstoelreiniging en kantoorstoelonderhoud!

Wij zijn van mening dat het belangrijk om snel actie te ondernemen. Vooral wanneer er sprake is van klachten. Ons streven hierin is om binnen 1 à 2 werkdagen terplekke te zijn om het probleem te analyseren én op te lossen. Dat vinden wij wel zo vanzelfsprekend: werken met klachten is niet prettig en klachten dienen zodoende zo snel mogelijk opgelost te worden.

Wij zijn een onafhankelijke partij. De producten die wij aanbieden zijn hoogwaardig in kwaliteit, doordat wij Scandinavisch georiënteerd zijn. Wij hebben een grote voorraad, waardoor wij direct kunnen leveren. Wij bieden niets aan zonder dat wij zelf overtuigd zijn van de kwaliteit.

Deze diensten bieden wij u aan:

Adviesafspraken in ons Zitlab

Door ons brede assortiment en uitgebreide deskundigheid kunnen we u ten aller tijden voorzien van een optimaal advies in onze showroom.

Individueel Werkplekonderzoek

Een individueel werkplekonderzoek is een volledig, persoonlijk onderzoek van de individuele werkplek met aanvullend een nader onderzoek naar fysieke klachten en de mogelijke samenhang met de betreffende werkplek.

Quick Scan Basis

Een Quick Scan Basis is een snelle ‘check’ van de instellingen van de werkplek. Deze dienst is vooral geschikt voor het regelmatig onderhouden en handhaven van de juiste instellingen en het gebruik van de werkplekken.

 

Quick Scan Extra

Een Quick Scan Extra is een uitvoerige werkplekcheck. Quick Scans zijn goed geschikt voor het regelmatig onderhoud en handhaving van de juiste instellingen en het gebruik van de werkplekken.

Workshop ‘Zitten 2.0’

In de workshop ‘Zitten 2.0’ besteden we niet alleen aandacht aan de bouw van het menselijk lichaam, maar ook aan de belasting op de verschillende delen van ons beweegapparaat tijdens het beeldschermwerken.

Professionele kantoostoelreiniging

Terwijl kantoorruimtes en het bedrijfspanden vaak tot in de kleinste hoekjes worden schoongemaakt door professionele interieurreinigers, worden kantoorstoelen vaak overgeslagen.

Kantoorstoelonderhoud

Als onafhankelijk dealer van verschillende vooraanstaande merken kantoorstoelen, wordt ons serviceteam door de fabrikanten opgeleid om het technische onderhoud van de stoelen uit te voeren.

Quick Scan + Workshop ‘Zitten 2.0’

De combinatie Quick Scan + Workshop ‘Zitten 2.0’ is subliem: uw werkplek wordt ergonomisch voor u ingesteld en u krijgt in de workshop alle kennis en kunde  ten aanzien van ergonomisch beeldschermwerken om hier verder zelf mee aan de slag te gaan.

kantoorstoelreiniging + kantoorstoelonderhoud

Het reinigen en onderhouden van kantoorstoelen zijn twee aspecten die van belang zijn om de levensduur van uw kantoorstoel aanzienlijk te verlengen.