Onze Diensten

Ergonomiespecialist is een bedrijf dat zich specialiseert in het optimaliseren van kantoorwerkplekken. Ons doel is om te zorgen voor gezonde, vitale en inzetbare medewerkers. Wij zijn in de eerste plaats adviseurs en in de tweede plaats leveranciers. We hebben een grote variëteit aan verschillende diensten die we kunnen inzetten om ons doel te bereiken.

Voor al deze diensten hebben wij veel deskundigheid in huis! Onze diensten worden verricht door professionals. Wij hebben paramedici (fysiotherapeutergotherapeutergonoom) in dienst die u met raad en daad bijstaan op het aspect van ergonomie en verantwoord werken. Door onze paramedische achtergrond weten wij waar we over spreken en kunnen wij deskundigheid garanderen.

Voor het technische stukje hebben wij onze eigen technische dienst. Alles wat wij leveren kan door onze technische dienst gemonteerd worden. Ook achteraf kunnen wij hierin de benodigde service leveren. Onze technische dienst houdt zich ook bezig met kantoorstoelreiniging en kantoorstoelonderhoud!

Wij zijn van mening dat het belangrijk om snel actie te ondernemen. Vooral wanneer er sprake is van klachten. Ons streven hierin is om binnen 1 à 2 werkdagen terplekke te zijn om het probleem te analyseren én op te lossen. Dat vinden wij wel zo vanzelfsprekend: werken met klachten is niet prettig en klachten dienen zodoende zo snel mogelijk opgelost te worden.

Deze diensten bieden wij u aan:

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op!