IntelliDesk is een veel omvattend intelligent softwarepakket gekoppeld aan Intellidesk zit-sta bureaus. Met Intellidesk wordt het gebruik van zit-sta bureaus bevorderd en wordt de inzet en de beschikbaarheid van werkplekken inzichtelijk gemaakt.

Het doel van het software pakket is om de gebruikers aan te zetten tot het effectief gebruiken van de faciliteit. Daarnaast geeft het de organisatie inzicht in de energieconsumptie en beschikbaarheid van werkplekken. De gebruikers kunnen de beschikbaarheid van werkplekken inzien en een plek reserveren. Bij het verlaten van een werkplek schakelen zelfs de gekoppelde elektronische apparaten automatisch uit. Hiermee treedt er een uitmuntende energiebeheersing op.

De intelligente zit-sta oplossing

IntelliDesk is een personal coach, bezettingsgraadanalist en boekingssysteem in één. Het systeem is gekoppeld aan zit-sta bureaus. IntelliDesk ondersteunt in dynamisch werken en zorgt ervoor dat het gebruik van zit-sta werkplekken georganiseerd en geanalyseerd kan worden. Op die manier draagt dit innovatieve systeem bij aan de vitaliteit en tevredenheid van medewerkers, alsook aan de productiviteit en efficiënt ruimtegebruik.

IntelliDesk werkt aan de hand van drie modules, te noemen Personal, Booking en Facts. Onderstaand wordt de inhoud van deze modules uitgelegd:

IntelliDesk Personal | Jouw personal coach

Ga de strijd aan met sedentair gedrag! Op een drukke werkdag zit je al snel uren achter elkaar naar je beeldscherm te kijken… IntelliDesk Personal geeft aan de hand van meldingen op het  bureaublad reminders dat het tijd is om van positie te wisselen. Vervolgens kun je met één druk op de knop wisselen tussen zitten en staan. Omdat dit zo makkelijk gaat, wordt de drempel om regelmatig staand te werken een stuk lager. Bovendien houdt het systeem bij hoeveel je hebt gezeten en gestaan per dag en per week. De gewenste verdeling en hoelang je wilt zitten en staan aan één stuk bepaal je zelf. Op deze manier ben je ervan verzekert, dat je je houding gedurende een werkdag regelmatig verandert waardoor je op lange termijn hier geen nadelige gevolgen van zult ervaren. Immers: we zitten veel en lang… Nederlanders zijn zelfs kampioen zitten.

Icoon IntelliDesk Personal

IntelliDesk Booking | Het innovatieve boekingssysteem

IntelliDesk Booking is het innovatieve boekingssysteem van IntelliDesk. Deze module biedt de mogelijkheid om via een online plattegrond van het gebouw/ kantoor (het IntelliDesk Floorplan) een werkplek of ruimte te reserveren. Zo is een zoektocht door het gebouw, op zoek naar een geschikte werkplek verleden tijd! Op zoek naar een concentratiewerkplek of een vergaderruimte? Ook die boek je  eenvoudig met dit online platform.

Naast werkplekken en ruimten kunnen met IntelliDesk Booking ook collega’s worden gezocht. Op die manier kun je bijvoorbeeld een werkplek boeken naast de werkplek van een collega waar je mee samen wilt werken. Ook faciliteiten zoals printers, toiletten, etc. kunnen worden gezocht. Welke ruimtes, werkplekken en faciliteiten worden ingetekend kan helemaal zelf worden bepaald.

Icoon IntelliDesk Booking

IntelliDesk Facts | De bezettingsgraadanalist

‘Welke ruimtes worden het meest en het minst gebruikt?’ ‘Is er voldoende meubilair voor het aantal medewerkers? Of misschien juist meer dan nodig?’ IntelliDesk Facts geeft antwoord op dergelijke vragen. Het systeem meet de bezettingsgraad aan de hand van slimme aanwezigheids- en bewegingssensoren. Zo is de bezettingsgraad niet langer een kwestie van gissen of dagen lang turven hoeveel personen in ruimtes aanwezig zijn. Het systeem kan zowel de bezettingsgraad meten op ruimteniveau alsook op het niveau van individuele werkplekken. Op het eind van de meting word je voorzien van een overzichtelijke rapportage waarmee je vervolgens onderbouwd keuzes kunt maken.

Icoon IntelliDesk Facts

Uitvoeringsvarianten zit-sta bureaus

IntelliDesk-bureaus zijn beschikbaar in veel verschillende uitvoeringsvarianten. Natuurlijk zijn de traditioneel gevormde enkele zit-sta bureaus beschikbaar. Deze kunnen bijvoorbeeld met een extra poot uitgevoerd worden voor een extra lang bureaublad. Een hoek-opstelling is natuurlijk ook mogelijk. Er zijn ook varianten beschikbaar met slechts één poot.

Bekijk hier alle varianten IntelliDesk zit-sta bureaus!

Onze aanraders van IntelliDesk

Hulp nodig bij het uitzoeken van het juiste zit-sta bureau?

Onze specialisten staan voor je klaar!