Svenstol bureaustoelen zijn kwalitatieve ergonomische bureaustoelen die speciaal zijn ontwikkeld voor werkplekken zoals controlekamers en meldkamers, waar bureaustoelen continu, 24/7, gebruikt worden door verschillende personen.

Deze bureaustoelen zijn zodanig ontworpen dat ze rond de klok functionaliteit en comfort bieden. Ze zijn geschikt voor een grote variëteit aan gebruikers (groot/ klein, licht/ zwaar, etc.) en zijn ook zeer robuust en slijtvast. De techniek in de stoel is extra verstevigd en de stoffering kan veel hebben. Svenstol bureaustoelen zijn een combinatie van een luxe voertuigstoel met een ergonomische bureaustoel.

24-uurs bureaustoelen

De situaties waarin Svenstol 24-uurs bureaustoelen worden ingezet zijn vaak situaties waarin men werkzaamheden moet verrichten die een hoge mate aan concentratie vereisen en/of die een grote verantwoordelijkheid met zich mee dragen. Dan is het extra belangrijk dat je oplettend en alert bent en blijft. Op de Svenstol ben je continu lichtelijk in beweging door het gebruikte ActivePlus mechaniek. Deze beweging bevordert de doorbloeding van en naar de hersenen, waardoor de concentratie en prestatie verbeteren.

Aanbevolen door paramedici

Paramedici bevelen de Svenstol 24-uurs bureaustoelen aan vanwege het pro-actieve ActivePlus mechaniek waarmee de stoelen zijn voorzien. Dit zorgt ervoor dat je ondanks het comfort en de ondersteuning altijd in beweging bent. De stoelen zijn goed instelbaar door de duidelijke knoppen (op iedere knop staat beschreven wat de knop zal doen). Alle delen van de stoel zijn instelbaar, waarbij het kantelmechaniek van de stoel ervoor zorgt dat je zonder veel moeite een rechtzittende houding kunt innemen. Het mechaniek is voorzien van een voorwaartse neiging, zodat je als het ware richting je beeldscherm wordt ‘gelift’. Met de opblaasbare lendesteun kun je de ondersteuning in je lage rug naar eigen inzicht en behoefte aanpassen (zowel in hoogte als in diepte).

Varianten Svenstol bureaustoelen

We hebben verschillende Svenstol bureaustoelen in ons assortiment. Onderstaand meer informatie over de verschillende varianten.

Svenstol S5

De Svenstol S5 is het meest bekende model van fabrikant Stolcomfort.  De S5  is uitvoerbaar in veel verschillende varianten en opties. Je kunt de stoel als het ware zelf samen stellen. Het sterke 6 tenige voetenkruis (diameter 72 cm) heeft een draagkracht tot 150 kg. De stoel kan uitgevoerd worden met een extra sterk bewegingsmechanisme, dat een statische belastbaarheid heeft tot 230 kg. De 8 cm dikke comfortPlus-kussens op de stoel combineren het zitcomfort van een autostoel met de eisen van werkplekergonomie. Bij de aanschaf van de Svenstol S5 krijg je 5 jaar volledige garantie bij 24 uurs gebruik. De Svenstol S5 is gecertificeerd met GS (Duits keurmerk voor veiligheid), ergonomisch getest DIN EN 1335 1-3, BS 5459,ESD getest DIN 61340-5-1.

Svenstol S6

De Svenstol S6 verschilt ten opzichte van de S5 in de vorm van de rugleuning: de S6 is uitgevoerd met een hoekig gevormde rugleuning. Naast de uitvoeringsvarianten en kenmerken die we bij de S5 hebben benoemd, kun je bij de S6 ook kiezen uit twee verschillende type armleuningen, een kleerhanger of een schuifzitting om de zitdiepte in te stellen. U kunt ervoor kiezen om uw bedrijfsnaam of logo in de stoffering te borduren / te laten weven (Corporate Design). Beide modellen zijn uitvoerbaar als ESD uitvoering.

Bekijk de Svenstol bureaustoelen in onze webshop!

Onze aanraders van Svenstol

Hulp nodig bij het uitzoeken van de juiste stoel?

Onze specialisten staan voor je klaar!