Toont alle 5 resultaten

Goedkope bureaustoelen

Ben je op zoek naar een bureaustoel, maar je wilt er niet te veel geld aan uitgeven? Goed nieuws: ook voor mensen met een kleiner budget hebben we verschillende bureaustoelen in ons assortiment. Het is belangrijk dat je thuis goed kunt zitten wanneer je beeldschermwerk verricht. We zien nog te veel mensen die thuis op de bank zitten te werken met de laptop op schoot. Dat is zonde, want dat kan leiden tot klachten. In ons assortiment goedkope bureaustoelen hebben we bewust een range aan verschillende typen stoelen opgenomen. Bij de ene bureaustoel ligt de focus meer op een mooi ontwerp, bij de andere bureaustoel ligt de focus meer op instelbaarheid. Op die manier proberen we voor iedereen een passende bureaustoel te vinden.

 

Kwaliteit bureaustoelen

Kwaliteit bieden is onze hoogste prioriteit. We vinden dat een goedkope bureaustoel toch een goede kwaliteit moet hebben. Daar hebben we de bureaustoelen die we aanbieden ook bewust op geselecteerd. Je mag er zeker van zijn dat de bureaustoelen in dit assortiment stevig en degelijk zijn. Je moet je er wel bewust van zijn dat er een verschil is tussen goedkope bureaustoelen en de ergonomische bureaustoelen in ons assortiment.

 

Verschil ergonomische bureaustoelen en goedkope bureaustoelen

De bureaustoelen in deze categorie verschillen met de bureaustoelen in onze categorie ‘ergonomische bureaustoelen’. Zoals gezegd: het verschil in prijs mag -wat ons betreft- niet afbreuk doen aan de kwaliteit van de stoel. Het verschil zit hem in wat de bureaustoel kan en biedt.

Onze goedkope bureaustoelen zijn allemaal in lichte mate verstelbaar. Ze hebben allemaal een zithoogteverstelling, sommige hebben ook een zitdiepteverstelling of verstelbare armleggers. Over het algemeen is de instelbaarheid van deze bureaustoelen redelijk te noemen. Je kunt ze niet tot in detail aanpassen aan je lichaamsmaten. Die mogelijkheid bieden ergonomische bureaustoelen wel. Bij onze ergonomische bureaustoelen is ieder detail instelbaar. Zo kun je de stoel nauwgezet afstemmen op je lichaamsmaten (postuur, lichaamslengte, bovenbeenlengte, lichaamsverdeling, etc.).

Ook de manier van bewegen verschilt tussen ergonomische bureaustoelen en de goedkope bureaustoelen. Voorop gesteld: wij vinden het altijd belangrijk dat een bureaustoel beweegt en je op die manier in beweging houdt. Ergonomische bureaustoelen zijn hier verfijnder in. Je kunt de mate van tegendruk beter instellen, waardoor de beweging die de bureaustoel biedt prettig is. Sommige ergonomische bureaustoelen, zoals de HÅG Futu bieden ook een kantelmechaniek. Bij dit type mechaniek bewegen de zitting en rugleuning in een geheel, waardoor je makkelijker contact kunt houden met de rugleuning. Echter hebben ergonomische bureaustoelen ook een verfijnder mechaniek wanneer er sprake is van een synchroonmechaniek. Dat is bijvoorbeeld het geval bij de Wilkhahn ME bureaustoel.

Ten slotte is ook stof en materiaalgebruik een factor waarin de stoelen onderling verschillen. De meeste ergonomische bureaustoelen in ons assortiment hebben een natuurlijke bekleding die voor het grootste deel bestaat uit wol. De stoffering van de meeste goedkope bureaustoelen is gemaakt van 100% polyester. Polyester heeft de eigenschap dat het in tegenstelling tot natuurlijke materialen minder ademt.

 

Wanneer kun je gaan voor een goedkope bureaustoel?

Des te langer je gebruik maakt van een stoel, des te belangrijker het is dat de bureaustoel goed op je lichaam kan worden afgestemd. Je kunt onze goedkope bureaustoelen prima een paar uurtjes gebruiken. Werk je echter volledige dagen thuis (+/- 8 uur per dag)? Dan opteren wij om toch te kiezen voor een ergonomische bureaustoel. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een Wilkhahn ME, een HÅG Futu of (in combinatie met een zit-sta bureau) aan een HÅG Capisco 8106 of een Backapp balansstoel.

 

Beste goedkope bureaustoel

Welke goedkope bureaustoel de beste is voor jou, ligt aan waar je prioriteiten liggen:

  • We hebben goedkope bureaustoelen met een focus op een mooi ontwerp. Deze bureaustoelen hebben een mooi ontwerp, waardoor ze echt een toevoeging zijn in de ruimte. Onze Cozyr bureaustoel is voorzien van een strak zwart frame met velours bekleding in vier hippe kleuren. Deze bureaustoel biedt je een huiselijk ‘cozy’ gevoel. Onze Vitari bureaustoel biedt een meer moderne touch met zijn lederen zitting en rugleuning, gecombineerd met gepolijst aluminium frame.
  • We hebben ook bureaustoelen waarbij de focus meer ligt op instelbaarheid. Onze Avara bureaustoel en Lemosa bureaustoel bieden de mogelijkheid om toch de basis te kunnen instellen. Beiden hebben bijvoorbeeld een zitdiepteverstelling en verstelbare armleggers. De Lemosa gaat hierin nog een stukje verder: bij deze bureaustoel is de rugleuning ook in hoogte verstelbaar.
  • Ligt je prioriteit bij een scherpe prijs? Dan is de Basional bureaustoel jouw stoel. Met een superscherpe prijs van slechts €189,- excl. BTW is dit onze bureaustoel met de laagste prijs.

 

Heb je fysieke klachten? Laat ons helpen!

Ervaar je fysieke klachten zoals rugpijn of nekpijn? Koop dan niet zomaar een bureaustoel. De kans dat je een bureaustoel koopt die uiteindelijk niet past bij je behoeften en klachtenbeeld is in die situatie te groot. Je wilt er juist voor zorgen dat een bureaustoel bijdraagt aan het verhelpen van de bestaande klachten. Welke bureaustoel voor jou hiertoe het beste is, is een persoonlijke keuze.

Zodoende adviseren we je om hiertoe een adviesafspraak in te plannen in ons zitlab. Tijdens een adviesafspraak met onze fysiotherapeut of ergotherapeut kan samen worden gekeken wat de bestaande situatie is en hoe de klachten kunnen worden verholpen. Het is ook mogelijk om ons langs te laten komen voor een werkplekonderzoek op locatie. We helpen je graag, zodat je uiteindelijk de bureaustoel hebt die het beste bij je past.

Heb je vragen over onze goedkope bureaustoelen of het kiezen van een bureaustoel in het algemeen? Bel ons gerust op 045 546 66 40 of laat je gegevens achter via ons contactformulier.