Over ons

Ergonomiespecialist is gespecialiseerd in het optimaliseren van de kantoorwerkplek.Het is onze passie om ervoor te zorgen dat medewerkers klachtenvrij kunnen werken. Hiertoe adviseren we zowel curatief alsook preventief. Wij denken met u mee hoe u uw kantoor en werkplekken ergonomisch verantwoord kunt inrichten en hoe u uw personeel optimaal ondersteunt. Omdat wij een totaalpakket willen leveren, zijn wij in de eerste plaats adviseurs en in de tweede plaats leveranciers. Wij kunnen niet alleen het adviesstuk op ons nemen, maar we kunnen ook direct leveren vanuit onze voorraad. Zo kunnen we
snel handelen. Immers: werken met klachten is niet prettig. Wij richten ons hierbij niet alleen op grote groepen medewerkers, maar we kunnen ook goed ondersteunen bij individuele casuïstiek.

Onze Expertise

Wij hebben veel deskundigheid in huis! Enerzijds door de jarenlange ervaring in de branche, anderzijds door het opleidingsniveau van ons team. Ons team bestaat uit een fysiotherapeut, een ergotherapeut en een ergonoom. Door deze achtergrond weten wij waar we over spreken en kunnen we deskundigheid garanderen. Wanneer een medewerker klachten ervaart, zijn wij binnen 1 à 2 werkdagen ter
plekke om het probleem te analyseren én op te lossen. Dat vinden wij wel zo vanzelfsprekend: werken met klachten is niet prettig en klachten dienen zodoende zo snel mogelijk opgelost te worden.

Ons Team

Robert Cozijnsen

Ergonoom

Oprichter van Ergonomiespecialist. Door zijn vergaande kennis van innovatieve ergonomische producten is Robert de ideale gesprekspartner voor organisaties die ergonomisch werken en duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers in het bedrijfsproces willen integreren.

Pascal Schmeitz

Fysiotherapeut

Is cum laude afgestudeerd voor zijn studie fysiotherapie en heeft in Nederland en Duitsland als fysiotherapeut gewerkt. Pascal is door vakspecifieke nascholing en zijn expertise een specialist in zijn vakgebied. Voor een complexe casus bent u bij Pascal aan het goede adres.

Melissa Ergonomiespecialist

Melissa Brüll

Ergotherapeut

Is in 2017 afgestudeerd als ergotherapeut. Melissa heeft zich in haar vakgebied gespecialiseerd in Arbeid & Gezondheid en de wisselwerking hiertussen. Zorgen dat mensen gezond en klachtenvrij kunnen werken is waar zij dagelijks naar streeft.

Vincent Plum

Multimedia Designer

Is in 2018 afgestudeerd voor zijn opleiding Communicatie en Multimedia Design. Vincent houdt zich binnen Ergonomiespecialist voornamelijk bezig met het inhoudelijk, grafisch en technisch onderhoud van de website en andere communicatieplatformen.

Klanten

Heeft u hulp nodig bij het maken van een keuze?