Ergonomisch werken
begint bij Ergonomiespecialist!

Ergonomiespecialist is gespecialiseerd in het optimaliseren van de kantoorwerkplek.Het is onze passie om ervoor te zorgen dat medewerkers klachtenvrij kunnen werken. Hiertoe adviseren we zowel curatief alsook preventief. Wij denken met u mee hoe u uw kantoor en werkplekken ergonomisch verantwoord kunt inrichten en hoe u uw personeel optimaal ondersteunt. Omdat wij een totaalpakket willen leveren, zijn wij in de eerste plaats adviseurs en in de tweede plaats leveranciers. Wij kunnen niet alleen het adviesstuk op ons nemen, maar we kunnen ook direct leveren vanuit onze voorraad. Zo kunnen we snel handelen. Immers: werken met klachten is niet prettig. Wij richten ons hierbij niet alleen op grote groepen medewerkers, maar we kunnen ook goed ondersteunen bij individuele casuïstiek.

Onze Expertise

Wij hebben veel deskundigheid in huis! Enerzijds door de jarenlange ervaring in de branche, anderzijds door het opleidingsniveau van ons team. Ons team bestaat uit een fysiotherapeut, een ergotherapeut en een ergonoom. Door deze achtergrond weten wij waar we over spreken en kunnen we deskundigheid garanderen. Wanneer een medewerker klachten ervaart, zijn wij binnen 1 à 2 werkdagen ter plekke om het probleem te analyseren én op te lossen. Dat vinden wij wel zo vanzelfsprekend: werken met klachten is niet prettig en klachten dienen zodoende zo snel mogelijk opgelost te worden.

Onze specialisten

Robert Cozijnsen
Robert Cozijnsen
Ergonoom
Oprichter van Ergonomiespecialist. Door zijn vergaande kennis van innovatieve ergonomische producten is Robert de ideale gesprekspartner voor organisaties die ergonomisch werken en duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers in het bedrijfsproces willen integreren.
Stuur email
Pascal Schmeitz
Pascal Schmeitz
Fysiotherapeut
Is cum laude afgestudeerd voor zijn studie fysiotherapie en heeft in Nederland en Duitsland als fysiotherapeut gewerkt. Pascal is door vakspecifieke nascholing en zijn expertise een specialist in zijn vakgebied. Voor een complexe casus bent u bij Pascal aan het goede adres.
Stuur email

Onze klanten

Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze?

Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.