Toont alle 5 resultaten

Taboeretten

Taboeretten zijn onze basic, no nonsense krukken op wielen. Deze krukken hebben allen een stevige, robuuste zitting gemaakt van pur, stamskin of beukenhout. Door hun eenvoud, zijn taboeretten uiterst breed inzetbaar. Wat dacht je van de zorg, industrie, het onderwijs, kapperszaken en kinderdagverblijven. De krukken zijn compact, stevig en kunnen makkelijk van A naar B worden verplaatst. Daarom zijn ze een aanvulling in iedere werksetting. De taboeretten hebben veel overeenkomsten met onze medische krukken. Het verschil met deze medische krukken is voornamelijk de zitting: medische krukken hebben een zitting opgevuld met schuim.

Soorten taboeretten

We hebben in ons assortiment taboeretten drie productlijnen: de Score Opti taboeretten, de Score Pico en de Score Tripod. De Score Opti lijn zijn de standaard taboeretten op wielen. Deze zijn verkrijgbaar in beukenhout, stamskin en pur, in drie verschillende hoogtes. Hierbij zijn pur en beukenhout de meest robuuste materialen. De Score Tripod is een taboeret, speciaal gemaakt voor de zorgsetting. Daarover lees je hieronder meer onder het kopje ‘taboeret voor in de zorg’. Ook hebben we een unieke extra lage taboeret met rugleuning, speciaal voor in het kinderdagverblijf.

Voordelen van een tabouret

Taboeretten zijn robuust, makkelijk te reinigen, verrijdbaar, in hoogte verstelbaar. Taboeretten brengen veel voordelen met zich mee! Je kunt met een taboeret heel dynamisch werken en je makkelijk en snel verplaatsen. We hebben taboeretten tot een werkhoogte van 1 meter, dus je kunt er letterlijk en figuurlijk alle kanten mee uit.

Tabouret voor kappers

We zien dat de Score Opti krukken vaker worden ingezet in kapperszaken. Daar komen ze ook goed tot hun recht. De taboeretten zijn in hoogte verstelbaar, zodat je jezelf op een prettige werkhoogte kunt positioneren ten opzichte van de klant. Dat voorkomt dat je je schouders overbelast of juist krom gaat zitten. Ook voor schoonheidsspecialisten is dit om dezelfde reden een goed inzetbare oplossing.

Taboeret voor in de zorg

Wanneer je veel in de weer bent en je steeds van de ene naar de andere ruimte moet verplaatsen (zoals bijvoorbeeld een verpleegkundige of behandelaar in een ziekenhuis of verpleegtehuis), kan het vervelend zijn om naast al je benodigdheden ook steeds een kruk mee te moeten sjouwen. Dat werkt niet prettig, niet praktisch en het zorgt ervoor dat je trager werkt. Echter zorgt de hele dag staand werken al snel voor pijnlijke benen en voeten. Voor deze situaties hebben wij een specifieke oplossing: de Score Tripod! De Tripod is een draagbaar, opvouwbaar krukje dat makkelijk aan een kar kan worden bevestigd. Zo heb je de mogelijkheid om af en toe te kunnen zitten, zonder dat je moet slepen.

Ook de Score Opti krukken zijn goed geschikt om te gebruiken in de zorg. Naast alle voordelen die al zijn benoemd, zijn de taboeretten bestand tegen bloed, urine en zweet. De krukken zijn ook afwasbaar en waterdicht. Kies je voor een zitting uit pur, is de kruk zelfs bestand tegen desinfectiemiddelen en chemicaliën op basis van chloor, ammoniak en alcohol.

Taboeret voor het kinderdagverblijf

In kinderdagverblijven komt vaak de situatie naar voren dat de kleuterleider/-leidster steeds moet bukken of geknield moet zitten om met de kinderen op gelijk niveau te kunnen communiceren. Uiteraard kan dat op den duur leiden tot klachten, zoals pijnlijke spieren. Om dit probleem op te lossen is er een speciale taboeret ontwikkeld: de Score Pico! De Pico heeft een lagere gaslift, waardoor je de zithoogte een stuk lager kunt instellen. De Pico is bovendien verkrijgbaar in rood, groen, blauw en geel voor een vrolijk, speels effect. Zo is bukken en knielen verleden tijd!