Wij bieden je verschillende betalingsmogelijkheden aan via onze website. Onderstaand een overzicht van al onze betaalmogelijkheden:


Betalen via iDEAL
iDEAL is de meest gebruikte betaalwijze in Nederland. Met deze manier van betalen kun je de betaling afronden in je eigen vertrouwde bankomgeving. iDEAL is beschikbaar voor klanten van de volgende banken: ING, Rabobank, ABN AMRO, ASN Bank, SNS Bank, Deutsche Bank, Friesland Bank, RBS, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers. Zodra de betaling binnen is, gaan wij met je bestelling aan de slag!

 

Betalen via creditcard
Je kunt je bestelling ook betalen via je creditcard. Wij accepteren zowel VISA alsook Mastercard. Creditcardbetalingen worden direct verwerkt. Betalen met creditcard leidt niet tot extra kosten.

 

Betalen via AfterPay
Wanneer je betaalt via AfterPay betaal je alleen voor de producten die je wilt houden. Je ontvangt de producten, probeert ze en betaalt ze wanneer je ze wilt houden. Je hebt vervolgens 14 dagen de tijd om het bedrag over te maken.

 

Betalen op rekening
Voor zakelijke klanten bieden we de mogelijkheid om op rekening te betalen. Je maakt het bedrag over op de bankrekening van Ergonomiespecialist. Zodra de betaling binnen is, sturen wij je de artikelen op. Bij herhalingsaankopen bieden wij ook de mogelijkheid om achteraf te betalen.

Staat je vraag er niet tussen?

Neem dan contact op met onze klantenservice!