BMA Axia bureaustoelen

BMA Axia bureaustoelen zijn door de automatische rughoekinstelling geschikt voor werkplekken waar men intensief beeldschermwerk verricht en waar men langdurig goed moet kunnen zitten.

Deze automatische rughoekinstelling is een gebalanceerd systeem dat zich aanpast aan de lichaamshouding en taak van de gebruiker. Hierdoor biedt de rugleuning van de stoel extra bewegingsvrijheid.

Bewegingsmechaniek

De rugleuning en zitting bewegen gelijktijdig en leveren zo continu de juiste steun voor het bekken, terwijl de hoek tussen rug en zitting gelijk blijft. Het voorste gedeelte van de zitting is gefixeerd. Hierdoor beweegt alleen het achterste gedeelte naar beneden en naar boven. Het resultaat: optimale en comfortabele steun bij passief zitten en de juiste activering van rug- en buikspieren bij actief zitten, terwijl de zithoogte altijd gelijk blijft. De armleggers bewegen niet mee. Zo worden de onderarmen in elke positie optimaal ondersteund.

Vormgeving

De vormgeving van de BMA Axia Profit is enerzijds speels en anderzijds comfortabel en vriendelijk. Deze uitstraling komt door de combinatie van ronde en strakke vormen. Deze bureaustoel is Nederlands fabricaat en bestaat voor 67% uit recyclaat.

 

 

Varianten BMA Axia bureaustoelen

De BMA Axia is een modulaire bureaustoel. Dat wil zeggen dat je de stoel voor een deel zelf kunt samenstellen. De stoelen kunnen worden aangepast met een andere hoogte rugleuning, wel of geen rughoekverstelling, etc.

Onze aanraders van BMA Axia

Hulp nodig bij het uitzoeken van de juiste stoel?

Onze specialisten staan voor je klaar!