Score zadelkrukken

Score zet zich ervoor in om mensen gezonder te laten leven. Het merk streeft ernaar om werkplekken zodanig te verbeteren, dat mensen op een gezonde, prettige manier hun werk kunnen doen.

Alle producten van Score zijn van Nederlandse makelij. Score heeft een eigen fabriek in het Groningse Tolbert, waar alle producten worden gemaakt. Score biedt een zeer uitgebreid assortiment aan verschillende soorten producten. Zo biedt Score onder andere zadelkrukken, werkstoelen, medische stoelen en krukken, ESD-stoelen en cleanroomstoelen. Score is ook bekend omwille van hun voetensteunen.

Hieronder zie je ons aanbod Score zadelkrukken. 

Score Jumper of Amazone zadelkruk?

Zadelkrukken van Score worden altijd in twee modellen uitgevoerd; ene breed en een smal model. Het brede model is 44 cm breed en wordt een ‘Jumper’ genoemd. Het smalle model is 34 cm breed en wordt een Amazone genoemd.  Het is absoluut niet zo dat een van de twee beter is. Welke je liever hebt is een persoonlijke keuze. We weten wel uit ervaring dat zo’n 75% van de gebruikers een smaller Amazonemodel verkiest boven een Jumpermodel. Deze laat je namelijk minder wijdbeens zitten. Vooral dames vinden een smaller zadel prettiger.

Naar eigen wens samenstellen

De meeste zadelkrukken van Score kun je naar eigen wens samenstellen. Zo kun je de bekleding kiezen, maar ook of je een rugleuning wenst (zadelstoel), wielen voor harde of zachte vloeren en meer. Heb je hulp nodig met het selecteren van de juiste Score zadelkruk voor jouw werkplek? Neem contact met ons op, dan helpt een professional je verder!

Over Score zadelkrukken

Score heeft zadelkrukken voor iedere omgeving! Zo hebben ze bijvoorbeeld gestoffeerde zadelkrukken voor op kantoor, extra hygiënische zadelkrukken voor in de gezondheidszorg/ dentale zorg en extra robuuste zadelkrukken voor in de productieomgeving. Er zijn ook Score zadelkrukken die speciaal voldoen aan de ESD-norm en de cleanroom-norm.

Het grote voordeel van een Score zadelkruk is de gezonde zithouding die gepaard gaat met het zitten op een zadelkruk. Zadelkrukken zijn een uitstekend alternatief op een werkstoel of bureaustoel. Ze ondersteunen je uitstekend in een actieve, dynamische manier van werken. Bekijk hier al onze zadelkrukken.

Hulp nodig bij het uitzoeken van de juiste zadelkruk?

Onze specialisten staan voor je klaar!