Wij vinden het belangrijk dat je ergonomisch verantwoord en vooral ook klachtenvrij je werk kunt doen. Klachten ervaren tijdens het werk is niet prettig. Het beïnvloedt je prestaties, je gemoed en je algeheel welbevinden. Vaak kunnen klachten worden verholpen met een paar kleine aanpassingen of het inzetten van specifieke middelen. We zitten met zijn allen steeds meer en langer. Met (sedentair) ongezond zitgedrag gaan veel gezondheidsrisico’s gepaard. Het is dan ook belangrijk hier bewust en verantwoord mee om te gaan.

De stappen van het online werkplekadvies

  • Vul de vragenlijst vrijblijvend in en stuur ons deze toe.
  • Na het ontvangen van de gegevens zullen wij contact met je opnemen. Vaak hebben we nog aanvullende vragen of hebben we toch een of meerdere foto’s nodig van je werkplek om een goed advies te kunnen geven. Dat zullen we dan telefonisch met je bespreken.
  • Aan de hand van alle verkregen informatie, zullen wij de gegevens analyseren en op basis van deze gegevens een werkplekadvies vormen. Hierbij kijken we onder andere naar de manier van werken, de middelen die je gebruikt en de houding die je aanneemt.
  • De bevindingen bespreken we vervolgens telefonisch met je.

 

We streven ernaar binnen één werkdag je aanvraag op te pakken.

Vragenlijst online werkplekadvies

1
2
3
4
Heb je al lang klachten of zijn ze pas net ontstaan? Heeft er wellicht een bepaalde gebeurtenis plaatsgevonden dat de klachten heeft veroorzaakt?
Vul in of je al een diagnose van bijvoorbeeld een dokter of fysiotherapeut hebt gekregen.
Geef een uitgebreide omschrijving van je klacht(en). Probeer geen details over te slaan. Hierdoor kunnen wij een zo duidelijk mogelijk beeld krijgen van je klachten.

Veelgestelde vragen

We gaan strikt vertrouwelijk met je gegevens om. De verkregen informatie en foto’s gebruiken we dan ook uitsluitend voor het vormen van een advies. De gegevens zullen worden geanalyseerd door onze fysiotherapeut of ergotherapeut.

  • Advies hoe je bestaande klachten kunt reduceren; inzicht in de relatie tussen werk(houding) en je fysieke klachten
  • Advies hoe je je werkplek beter kunt inrichten, rekening houdend met je klachten
  • Adviezen over je werkhouding en veel voorkomende belastende situaties
  • Tips hoe je gezonder en ergonomisch verantwoord kunt werken
  • Antwoord op specifieke vragen