Medische stoelen voor hygienische werkplekken en medische toepassingen

 

In basis zijn alle zadelzittingen uitgevoerd met Inno-X of Stamskin geschikt voor medische doeleinden.

Medische stoelen is verder een verhaal apart.

Dit item is dermate uitgebreid en specialistisch dat dit nooit volledig op onze website te plaatsen is. Om u toch een globaal beeld te geven van de mogelijkheden, hebben we hieronder een aantal voorbeelden geplaatst. Bel ons gerust voor een afspraak, we bespreken de mogelijkheden graag persoonlijk met u.

 

Zo leveren wij perse Prikstoelen (Bloedafname stoelen)

Prikstoel Vario in beweging_1De Bloedafnamestoelen van Score kenmerken zich door een uitgekiend design die op elke werksituatie kan worden aangepast en bieden daarbij de patiënt een optimaal comfort.

De stoelen laten zich eenvoudig grondig reinigen, zijn makkelijk instelbaar én flexibel. De vele instelmogelijkheden van de speciaal ontwikkelde Vario armlegger maken het mogelijk dat de arm van de patiënt in een optimale positie kan worden gebracht waardoor het verplegend personeel haar werkzaamheden snel en op een vakkundige wijze kan verrichten.

 

In basis zijn de volgende modellen leverbaar:

  • Prikstoel standaard, door zijn compacte uitvoering praktisch overal inzetbaar
  • Prikstoel de Luxe, met kantelbare rugleuning, hoofdsteun en verstelbare armlegger
  • Prikstoel Vario Hydro, met name geschikt voor oudere patiënten doordat de stoel met eenhydrolysche pomp in hoogte kan worden ingesteld terwijl de patiënt in de stoel zit.
  • Prikstoel Vario, kan in een handomdraai in een liggende stand worden gebracht.

Gelijktijdig met het kantelen van de rug komt de beensteun vanzelf omhoog.

Verkrijgbaar vanaf € 700,- inclusief BTW

 

En hebben wij perse Voedingsstoelen in het programma, Score Nutrimax

NutrimaxBelangrijk is het zitcomfort van de NutriMax. De rugleuning is voorzien van een comfortabele schuimlaag en de zitting is voorzien van traagschuim dat – naarmate het door de lichaamswarmte warmer wordt – de vorm van het lichaam aanneemt en zo de juiste steun geeft waar het lichaam dat het meeste nodig heeft.

De zachte ronde afwerking van de zitting en rug nodigt uit om te gaan zitten en in combinatie met de stamskin bekleding voldoet deze aan mileuzorgsysteem volgens ISO 14001. De in alle richtingen instelbare grote armleggers zorgen voor een ongekende ondersteuning van armen, schouders en nek. De hoogte van de stoel kan door middel van een gaslift ingesteld worden op de lengte van de persoon. Door het synchromechaniek onder de zitting kan de stoel ook in een permanente schommelstand gezet worden. Optioneel kan er ook een hoofdsteun bij geleverd worden om extra comfort te verkrijgen.

Verkrijgbaar vanaf € 1.490,- inclusief BTW