Zit-sta Tafels

Door zitten en staan af te wisselen blijf je in beweging, waardoor je beter presteert. Dat is de filosofie achter zit-sta tafels. Door het afwisselen van houdingen wordt de kans op het krijgen van klachten zoals (lage) rugklachten en RSI/KANS-klachten (KANS = Klachten aan Arm, Nek en Schouders) drastisch verminderd. Het menselijk lichaam is immers niet gebouwd om stil te zitten, maar om te bewegen. Hoe goed onze zithouding ook is, bewegen door staan en lopen af te wisselen blijft nodig. Bovendien leidt iedere vaste, starre houding -hoe comfortabel deze houding ook mag zijn- uiteindelijk tot vermoeidheid en spanning.

 

Langdurig zitten doen we allemaal: in de auto, thuis en vooral op het werk achter ons beeldscherm. Door te bewegen tijdens de werkzaamheden vermindert en voorkomt men klachten. Het afwisselen van zitten en staan tijdens het werk wordt daarnaast als plezierig ervaren en bevordert daarmee de productiviteit van gebruikers!

 

Met de aanschaf van een zit-sta tafel creëert u bewegingsvrijheid tijdens het werken. Dit is niet alleen fysiek beter voor uw lichaam: het is ook goed voor uw mentale gesteldheid. Door regelmatig af te wisselen van houding blijft u fit en vergroot u uw concentratie. De bloeddoorstroming wordt door beweging immers verbeterd. Een verbeterde bloeddoorstroming leidt tot een goede aanloop van zuurstofrijk bloed naar de hersenen.

 

Wij hebben zit-sta tafels van twee merken, te noemen ErgoProof en IntelliDesk. Wij vinden het belangrijk dat wij u als klant kwaliteit bieden. Zodoende zijn al onze zit-sta tafels zijn van Scandinavische makelij. Scandinavië loopt immers voorop wat betreft de ontwikkeling van ergonomische producten.  Wij willen niets minder dan het beste voor u.

 

Via de onderstaande links kunt u meer informatie krijgen over de verschillende merken en kunt u de verschillende producten bekijken: