Het zit-sta bureau: een kwestie van afwisselen

Door regelmatig van houding te wisselen wordt de kans op het krijgen van klachten zoals (lage) rugklachten en RSI/KANS-klachten (KANS = Klachten aan Arm, Nek en Schouders) drastisch verminderd. Immers: het menselijk lichaam is immers niet gebouwd om stil te zitten, maar om te bewegen. Hoe goed onze zithouding ook is, bewegen door staan en lopen af te wisselen blijft nodig. Bovendien leidt iedere vaste, starre houding -hoe comfortabel deze houding ook mag zijn- uiteindelijk tot vermoeidheid en spanning.

Bekijk aanbod

Varianten zit sta bureaus

Wij hebben zit-sta bureaus van twee merken, te noemen ErgoProof en IntelliDesk. Wij vinden het belangrijk dat wij u als klant kwaliteit bieden. Zodoende zijn al onze zit-sta bureaus van Scandinavische makelij. Scandinavië loopt voorop wat betreft de ontwikkeling van ergonomische producten. Deze producten voldoen aan zeer strikte kwaliteitseisen.

Het verschil tussen beide producten is grofweg de mate van intelligentie: IntelliDesk frames zijn voorzien van ingebouwde intelligentie in het frame. Hiermee bent u  geheel bent voorbereid op de toekomst. ErgoProof frames zijn onze degelijke, kwalitatieve no-nonsense frames die zijn uitgerust met twee opties: omhoog bewegen en omlaag bewegen.

IntelliDesk Zit sta bureau in kantoor Ergonomiespecialist

Onze Merken

Regelmatig opstaan is goed voor lichaam en geest

Met de aanschaf van een zit-sta bureau creëert u bewegingsvrijheid tijdens het werken. Dit is niet alleen fysiek beter voor uw lichaam: het is ook goed voor uw mentale gesteldheid. Door regelmatig af te wisselen van houding blijft u fit en vergroot u uw concentratie. De bloeddoorstroming wordt door beweging immers verbeterd. Een verbeterde bloeddoorstroming leidt tot een goede aanloop van zuurstofrijk bloed naar de hersenen.

Voorkom sedentair gedrag

Langdurig zitten doen we allemaal: in de auto, thuis en vooral op het werk achter ons beeldscherm. Door te bewegen tijdens de werkzaamheden vermindert en voorkomt men klachten. Het afwisselen van zitten en staan tijdens het werk wordt daarnaast als plezierig ervaren en bevordert daarmee de productiviteit van gebruikers! Dat komt onder andere doordat de doorbloeding wordt gestimuleerd. Dit voorkomt vermoeidheid en stimuleert de concentratie.

Zit sta bureau Ergonomiespecialist

Heeft u hulp nodig bij het maken van een keuze?