Ergonomische bureaustoel 1 week testen in uw eigen werkomgeving.

Wij zijn erbij gebaat dat de door u aangeschafte ergonomische stoel geheel aan uw verwachtingen voldoet. Om teleurstellingen achteraf te voorkomen, bieden wij u de mogelijkheid om uw toekomstige ergonomische stoel eerst 1 week uit te proberen. Het is per slot van rekening geen pak suiker wat u koopt. Een ergonomische stoel is een aanschaf voor de lange termijn.

Hoe werkt het?

Stap 1: Werkplekonderzoek / Stoelpassing bij Ergonomie Specialist.
We maken samen een inventarisatie van uw wensen en eventuele klachten. Uiteraard bekijken wij deze in combinatie met u en uw werksituatie. Wij informeren u over de diverse modellen en komen vrijblijvend tot een advies op maat, inclusief offerte voor de aan te schaffen producten.

Stap 2: Aanschaf met proefperiode
Na akkoord op de offerte, bezorgen wij de ergonomische stoel persoonlijk bij u. We stellen deze meteen voor u in, zodat u gedurende de proefperiode hier lekker op zit. Wij letten er dan ook op of uw totale werkplek juist is ingesteld. In feite is het een bestelling waarbij de stoel geleverd wordt mét factuur. Bij de levering gaat ook de één week durende proefperiode in.

Nu kunt u zelf ervaren of de proefstoel op uw eigen werkplek, uw werkhouding verbeterd en een positieve bijdrage levert aan uw productiviteit.

Stap 3: Evaluatie
Na de proefperiode hebben we contact met elkaar en laat u ons weten of u de stoel wenst te behouden. Zo ja, dan betaald u de factuur.

Voldoet het product niet aan uw verwachtingen, dan halen wij deze bij u retour en kijken we samen naar de oplossing die wel bij u past, waarbij wij deze oplossing ook zullen leveren. De retourkosten bedragen € 30,00 exclusief BTW, deze kosten zijn voor uw rekening. Uiteraard is aan een proefperiode ook de voorwaarde verbonden dat wij het product onbeschadigd en in originele verpakking retour ontvangen.