De HÅG SoFi

In de HÅG SoFi komt markt leidende technologie samen met een goed design. De HÅG SoFi biedt ultiem comfort in combinatie met eindeloze flexibiliteit. Gezien men steeds meer en langer zittend werkt, heeft HÅG zich het doel gesteld om hierin met een oplossing te komen. Dat is de HÅG SoFi geworden. Alle technologie die in de HÅG SoFi is verwerkt, hebben de ontwerpers zeer compact gemaakt en weggewerkt. Op deze manier is de bureaustoel esthetisch mooi om te zien in een ruimte en is het design simpel en harmonieus.

 

HÅG in Balance®

HÅG stoelen staan garant voor onbewust bewegen terwijl u zit. Dit is in de HÅG SoFi verwerkt aan de hand van de HÅG in Balance® technologie. Iedere HÅG bureaustoel heeft een kantelmechanisme. De voorzijde van de zitting kantelt omhoog wanneer u naar achteren leunt en daalt weer als u naar voren leunt. Dit stimuleert enkelbewegingen, waardoor de bloedcirculatie in uw benen wordt gestimuleerd. Bewegen wordt op de HÅG SoFi intuïtief: u beweegt zonder hier bewust mee bezig te zijn. Dit bewegen zorgt voor meer energie en daardoor meer productiviteit.

Praktisch gebruik

De instellingen van de HÅG SoFi zijn relatief simpel en logisch, ondanks dat er veel technologie is verwerkt in deze bureaustoel. Hierdoor is de bureaustoel gebruiksvriendelijk. De HÅG SoFi is op veel verschillende manieren instelbaar en is goed geschikt en bruikbaar voor het grootste gedeelte van de bevolking. Zodoende is deze bureaustoel niet alleen goed geschikt voor persoonlijke werkplekken, maar ook op flexwerkplekken. De HÅG SoFi voorziet u standaard van HÅG in Balance® technologie, instelbare zithoogte en -diepte, lumbaal support en instelbare weerstand. Instelbare armleggers (met of zonder unieke HÅG schuiftechniek – HÅG SlideBack™) en een hoofdsteun zijn optionele toevoegingen.

Wilt u meer informatie in het algemeen over HÅG en waar HÅG voor staat? Of wilt u meer informatie over andere productfamilies van HÅG? Klik dan hier!

 

Varianten

Er zijn verschillende varianten HÅG SoFi. Via de onderstaande links gaat u naar de productpagina’s:

Paramedici raden het gebruik van een HÅG SoFi aan, want:

  • Deze bureaustoel stimuleert u tot bewegen terwijl u zit
    • Betere doorbloeding in de benen
    • Meer zuurstofrijk bloed
    • Betere concentratie en prestatie
  • Kwalitatief kantelmechaniek (HÅG in Balance®)
  • Logische instellingen