HÅG Executive Collectie

De HÅG Executive Collectie is de comfortabele ‘deluxe’ lijn bureaustoelen van HÅG. Deze bureaustoelen hebben een visueel strak design en stralen luxe uit. Deze bureaustoelen zijn een toevoeging aan iedere ruimte!

De eindgebruiker die de ontwerpers bij het ontwerpen van deze lijn voor ogen hadden is de moderne professional die niet alleen ambitieus is ten aanzien van zijn bedrijf, maar ook enthousiast is over fit en actief werken. De bureaustoelen in de HÅG Executive lijn zijn rijke, prominente meubelstukken die niet alleen zijn ontworpen om u te ondersteunen, maar ook om u de bewegingsvrijheid te bieden die u nodig heeft om goed te kunnen werken. U kunt werken in een weelde van luxe!


Duurzaam ontwerp

Alle HÅG Executive bureaustoelen zijn zeer nauwkeurig vervaardigd, waarbij alle details met passie voor vakmanschap zijn vormgegeven. Door een tijdloos, klassiek design te combineren met hoge kwaliteit is deze lijn bureaustoelen zeer duurzaam.

HÅG in Balance®

De stoelen zijn zodanig vormgegeven dat u altijd in balans zit en dat bewegend zitten gestimuleerd wordt. Dat komt door de HÅG in Balance® mechaniek die in de HÅG Executive Collectie verwerkt is. Wij zijn als mensen niet gemaakt om langdurig en vaak stil te zitten, HÅG komt u hierin tegemoet. Door deze mechaniek wordt ervoor gezorgd dat u onbewust kleine microbewegingen maakt, gestuurd vanuit uw enkels. Zo bent u de hele dag een klein beetje in beweging, terwijl u werkt. Op deze manier kunt u de gehele dag fit en energiek blijven! Onderwijl wordt u in iedere houding die u aanneemt continu ondersteund.

 

Wilt u meer informatie in het algemeen over HÅG en waar HÅG voor staat? Of wilt u meer informatie over andere productfamilies van HÅG? Klik dan hier!

 

Varianten

De HÅG Executive bestaat uit drie modellen die ieder in drie varianten zijn vormgegeven. De drie modellen die in de Executive collectie zijn uitgebracht zijn de HÅG Tribute, de HÅG Excellence en de HÅG Inspiration. Deze drie modellen hebben alle drie een andere uitstraling, maar delen allen dezelfde kernwaarden. Via de onderstaande links gaat u naar de productpagina’s:

Paramedici adviseren HÅG Executive bureaustoelen, want:

  • Bewegen tijdens het zitten is gezonder zitten
  • Verwerkte HÅG in Balance® mechaniek