Bewegen tijdens het zitten

Langdurig stilzitten is niet goed, hoe comfortabel de zithouding ook is. Ons lichaam is niet gemaakt voor statische belasting, maar juist voor beweging. Als voorbeeld: lopen houden we uren vol, stilstaan niet. Bij zitten is dat net zo. Daarom biedt de HÅG Creed beweging tijdens het zitten. Dat gebeurt aan de hand van het inventieve HÅG in Balance kantelmechaniek onder de stoel. U beweegt de gehele dag onbewust lichtelijk heen en weer.

Makkelijk instelbare bureaustoel

De Creed instellen is zo gebeurt: u stelt de zithoogte in met één knop, de zitdiepte en rugleuning met één knop, armleggers en klaar! Deze stoel is hierdoor uiterst geschikt voor flexwerkplekken. Tevens is de stoel breed inzetbaar: hij kan voor veel verschillende mensen passend op maat worden ingesteld.

HAG Creed thuiswerkplek ergonomiespecialist
HAG Creed bureaustoel ergonomiespecialist

Van HÅG H04 en HÅG H05 naar HÅG Creed

De HÅG Creed is de opvolger van de H04 en H05. Het beste van beide stoelen is in de Creed samengekomen. De eenvoudige instelbaarheid is bijvoorbeeld overgenomen van de H05. Het design van de knoppen is geïnspireerd op de HÅG H04.

Varianten

Er zijn verschillende varianten HAG Creed. Via de onderstaande links gaat u naar de productpagina’s:

* Het product dat u bestelt kan op kleine details afwijken van de getoonde productfoto. Lees hier waardoor dat komt. U kunt uitgaan van de specificaties op de productpagina.

Ergotherapeuten en fysiotherapeuten adviseren HÅG Creed, want:

  • Makkelijk instelbaar; lage drempel om de stoel op maat in te stellen tijdens het flexwerken
  • Goed instelbaar voor veel verschillende posturen (bv. lang – klein, tenger – gezet)

Meer informatie en downloads

Factsheet HAG Creed