De HÅG Capisco

De houding die u aanneemt op een HÅG Capisco (evenals de HÅG Capisco Puls) doet denken aan de houding die een ruiter te paard aanneemt. Deze houding is bewust als uitgangshouding gekozen bij het ontwerp van deze stoel, gezien niemand zo actief zit als een ruiter op zijn paard. Bovendien staat het zitten op een HÅG Capisco garant voor het zitten op ontelbaar verschillende manieren. U kunt zitten op een ‘standaard’ zithoogte, u kunt hoog zitten of half staand. Met een zithoogte van 72 cm of hoger komt deze bureaustoel het meest tot zijn recht. U kunt daarnaast de zitting en rugleuning op ontelbare manieren gebruiken om zo constant uw zithouding aan te passen. Voorwaarts, zijwaarts, achterwaarts: alles is mogelijk.


HÅG Capisco stimuleert tot beweging, variatie en natuurlijke zithoudingen.

Er is geen andere bureaustoel die dermate geschikt is voor het werken op verschillende werkhoogten. Deze bureaustoel kan ingezet worden aan standaard bureaus, hoge werkoppervlakten, maar ook aan zit-sta tafels. Deze bureaustoel is ideaal voor creatieve vergaderruimtes en op alle andere plekken waar u werken en bewegen wilt combineren.

 

Verschil HÅG Capisco en HÅG Capisco Puls

Het verschil tussen de HÅG Capisco en de HÅG Capisco Puls is voornamelijk het materiaalgebruik: de HÅG Capisco is volledig gestoffeerd en biedt een zachtere zitervaring. De HÅG Capisco Puls is deels vervaardigd uit kunststof. Dat is minder zacht (wat overigens niet per definitie minder comfortabel is), maar wel makkelijker af te vegen en lichter.

Makkelijk in gebruik

Bovendien is de HÅG Capisco makkelijk in gebruik door diens unieke, eenvoudige instelmogelijkheden. Naast de zithoogte kan de schommelweerstand individueel versteld worden, alsook de zitdiepte en de hoogte van de rugleuning (behalve bij de 8105 variant). U kunt ook indien gewenst een hoofdsteun toevoegen aan uw HÅG Capisco. De bureaustoelen zijn voorzien van de HÅG in Balance® kantelmechaniek, welke volledige achterwaartse bewegngsvrijheid biedt.

 

Certificaten: Milieu en kwaliteit

Niet onbelangrijk: HÅG Capisco is milieuvriendelijk. De HÅG Capisco is gecertificeerd met het groene stroom certificaat en het GREENGUARD certificaat (garandeert dat de stoel niet schadelijk is voor het binnenklimaat). Daarbij is de HÅG Capisco ook ISO 14025 EPD en  gecertificeerd. Bij alle activiteiten van HÅG wordt rekening gehouden met het beschermen van het milieu. Qua kwaliteit is HÅG volgens NS-ISO 9001 gecertificeerd.

Wilt u meer informatie in het algemeen over HÅG en waar HÅG voor staat? Of wilt u meer informatie over andere productfamilies van HÅG? Klik dan hier!

 

Varianten

Er zijn verschillende varianten HÅG Capisco. Via de onderstaande links gaat u naar de productpagina’s:

Aanbevolen door paramedici, want:

  • Bewegend zitten is gezonder zitten
  • Open zithoek, voor neutrale stand wervelkolom
  • Goed inzetbaar i.h.k.v. dynamisch werken (houdingen afwisselen)
  • Makkelijk instelbaar