Dynamiek

HÅG Capisco Puls voorziet u van alle voordelen en gemakken die u ook vindt in de HÅG Capisco. De HÅG Capisco Puls is echter een stuk lichter. Deze bureaustoel is uitermate goed geschikt voor het werken aan hogere werkoppervlakten tot zelfs half staand werken. Echter kan deze bureaustoel ook goed op traditionele hoogte worden ingezet. Dynamisch werken wordt gestimuleerd, terwijl u altijd in balans blijft zitten op een HÅG Capisco. Door meer te bewegen tijdens het werken blijft u fitter en meer gefocust. De HÅG Capisco Puls is een veelzijdige bureaustoel makkelijk door meerdere gebruikers kan worden gebruikt!

 

Verschil HÅG Capisco en HÅG Capisco Puls

Het verschil tussen de HÅG Capisco en de HÅG Capisco Puls is voornamelijk het materiaalgebruik: de HÅG Capisco is volledig gestoffeerd en biedt een zachtere zitervaring. De HÅG Capisco Puls is deels vervaardigd uit kunststof. Dat is minder zacht (wat overigens niet per definitie minder comfortabel is), maar wel makkelijker af te vegen en lichter.

Zadelzitting

De zitting van de HÅG Capisco Puls heeft een aparte vorm (evenals de HÅG Capisco). Door deze vorm, welke is geïnspireerd op de vorm van een zadel, zit u actief. Niemand zit immers actiever dan een ruiter te paard. De houding die u op deze zitting aanneemt zorgt voor een ontspannen houding: uw wervelkolom en heupgewricht staan in een neutrale stand. Bovendien wordt u de vrijheid geboden om steeds uw houding te kunnen wisselen: u kunt op oneindig veel manieren op een HÅG Capisco Puls zitten! Voorwaarts, zijwaarts, achterwaarts: alles is mogelijk. De HÅG Capisco Puls 8010 en 8020 zijn voorzien van een rugleuning. De zitdiepte en hoogte van deze rugleuning zijn hierbij instelbaar. Ook het verwerkte kantelmechaniek is instelbaar.

Vormgeving

Door de elegante rondingen die de stoel heeft en de aparte vorm valt de HÅG Capisco Puls op tussen andere bureaustoelen. Deze bureaustoel is een toevoeging aan iedere ruimte! Een ander groot voordeel: door de gekozen materialen is de stoel makkelijk af te vegen.

Wilt u meer informatie in het algemeen over HÅG en waar HÅG voor staat? Of wilt u meer informatie over andere productfamilies van HÅGKlik dan hier!

 

Varianten

Er zijn verschillende varianten HÅG Capisco Puls. Via de onderstaande links gaat u naar de productpagina’s:

De HÅG Capisco Puls wordt om de volgende redenen aangeraden door paramedici:

  • Stimuleert tot bewegen wat gezonder is
  • De open zithoek; neutrale stand wervelkolom en bekken
  • Goed inzetbaar i.h.k.v. dynamisch werken (houdingen afwisselen)
  • Makkelijk in te stellen