Onze ergonomische producten

Uw lokale leverancier in Zuid Limburg

Door de overname van de activiteiten van Kuhl Ergonomie BV uit Nuth door Health2Work uit Surhuisterveen is Ergonomiespecialist de enige lokale leverancier voor ergonomische producten in Zuid-Limburg met een showroom (ons zitlab) in Kerkrade.

In onze showroom vindt u een veelheid aan verschillende ergonomische producten, zoals ergonomische bureaustoelen, bureaus, muizen, toetsenborden, documenthouders, etc. Een aantal van de merken die wij voeren:

·       HÅG

·       Aeris

·       Varier

·       Herman Miller

·       Höganäs

·       ErgoProof

·       IntelliDesk

·       Backapp

·       RH

Ergonomisch verantwoord

Al onze stoelen zijn ergonomisch verantwoord en voldoen aan de NEN-EN-1335 of NPR-1813 normering. Om er zeker van te zijn dat u de juiste ergonomische bureaustoel en middelen aanschaft adviseren wij u graag vooraf. Dan kunnen we samen kijken welke oplossingen het meest geschikt zijn voor u en uw werkzaamheden. Wij bieden overigens ook de mogelijkheid bureaustoelen op uw eigen werkplek uit te proberen.

 

Werkplekoplossingen voor iedere situatie

Naast vaste werkplekken richten wij ons ook op flexwerken. Flexwerken is zeer populair geworden sinds de intrede van Het Nieuwe Werken (HNW) van Veldhoen. In dit concept wordt ervan uitgegaan dat iedereen iedere werkplek moet kunnen gebruiken. De werkplekken moeten voldoende instelbaar zijn. Hiertoe hebben we bijvoorbeeld zeer eenvoudig instelbare stoelen en actieve zitoplossingen zoals Backapp. Vaak wordt de combinatie gemaakt met monitorarmen en zit sta bureaus van de merken ErgoProof of IntelliDesk. Vooral IntelliDesk is in dit kader ideaal: dit systeem maakt het mogelijk om werkplekken online te reserveren en stimuleert om ook regelmatig staand te werken a.d.h.v. bureaubladmeldingen.

Ook alternatieve vormen zoals thuiswerkplekken en mobiele werkplekken kunnen we ergonomisch verantwoord maken. Met de inzet van laptophouders, ergonomische muizen en toetsenborden, documenthouders, etc. Op die manier kan ook thuis of op de weg een werkplek worden gecreëerd die voldoet aan de Arbo wet.

Score producten

Naast reguliere kantoorwerkplekken richten we ons ook op de zorg en productieomgeving. Hiertoe voeren we een uitgebreid assortiment aan Score producten. Denk bijvoorbeeld aan (medische) zadelkrukken, werkstoelen, cleanroomstoelen, ESD-stoelen, artrodesestoelen, trippelstoelen, etc.

Ons Assortiment

Via de onderstaande links kunt u een impressie krijgen van ons assortiment, met uitvoerige informatie over alle producten. De keuzemogelijkheden zijn uitgebreid en we kunnen ons goed voorstellen dat het lastig kan zijn om de juiste keuzes te maken. Soms is het ook beter om te kiezen voor een werkplekonderzoek of adviesafspraak alvorens u overgaat tot het aanschaffen van producten.


Bent u op zoek naar ons assortiment i.p.v. productinformatie? 

Bekijk assortiment
Zit sta bureau Ergonomiespecialist