Ergonomische bureaustoelen, Ergonomische stoelen, Ergonomische muizen etc.

 

Door de overname van de activiteiten van Kuhl Ergonomie BV uit Nuth door Health2Work uit Surhuisterveen is Ergonomie Specialist de enige lokale leverancier voor Ergonomische producten in Zuid-Limburg met een showroom in Kerkrade.

In onze showroom vindt u: Ergonomische Bureaustoelen van de merken: Ergomaster, HAG en Herman Miller. Al onze stoelen zijn ergonomisch verantwoord en voldoen aan de NEN-EN-1335 of NPR-1813 normering. Om er zeker van te zijn dat u de juiste Ergonomische stoel aanschaft bieden wij u de mogelijkheid deze eerst op uw eigen werkplek uit te proberen.

In onze showroom in Kerkrade hebben we ook een opstelling van ons nieuwe concept voor flexwerken. In dit concept combineren we de Ergonomische stoel van Back App met een Zit-Sta Tafel van Drentea of Ergomaster.

Wij bieden ook oplossingen voor een mobiele werkplek, zo hebben wij een standaard set bestaande uit: een Laptop houder met geïntegreerde concepthouder, een Ergonomische muis, een Ergonomisch toetsenbord en een handige LaptopTrolley om alles makkelijk mee te kunnen nemen. Zie onze Ergonomische aanbieding; Ergonomische mobiele werkplek voor verdere details.

De thuiswerkplek is ook steeds belangrijker, in het nieuwe werken (ook wel HNW genoemd) wordt voor 89% vanuit huis gewerkt. Met onze Ergonomische mobiele werkplek in combinatie met een Ergonomische Bureaustoel (bijvoorbeeld de HAG Capisco) voldoet u ook thuis aan de eisen zoals gesteld in de ARBO Wet.

Ook uw vaste werkplek kunnen we Ergonomisch inrichten met een Flatscreenarm, een Documenthouder, een Ergonomische muis en een Ergonomisch toetsenbord.

Verder leveren we van het merk Score een uitgebreid assortiment werkstoelen; waaronder een Zadelzit (Jumper en Amazone), Stahulp, Taboeret, Werkstoelen (Spirit Line, 4400 Line, Ergo 2300 Line), ESD stoelen, Cleanroom stoelen, Medische stoelen, Obesitas stoelen (Maxx Line), Patiëntenstoelen (Prikstoelen, voedingstoel Nutrimax) of Speciale medische stoelen: Trippelstoelen, Stoelen voor mensen met Artrose (Artromove, Artrodese) Fotostoel Kaakchirurgie, MRI stoel, MRI kruk, X-Ray stoel. Samen met de fabrikant score maken we ook stoelen die inpidueel aan de persoon is aangepast (Maatwerk). Een zeer bekend product van Score is de voetensteun Basic 952.

Uiteraard zijn bovenstaande producten slechts een hulpmiddel om u ergonomisch te kunnen laten werken en zodoende klachten als RSI, rugpijn, nekpijn en hoofdpijn te voorkomen. De basis van onze dienstverlening is dus in eerste instantie het Ergonomisch advies. Door een analyse van uw werkplek in combinatie met uw werkzaamheden, kunnen wij u een vrijblijvend werkplek advies geven. Een Ergonomisch ingerichte werkplek is het begin van gezonder werken.