HÅG Balansstoelen

HÅG maakt bureaustoelen van hoge kwaliteit die zijn ontworpen om lang mee te gaan. Er wordt uiterste aandacht besteed aan de uitstraling, de materialen en de manier waarop de stoel u laat voelen. De visie en mening van eindgebruikers worden dan ook meegenomen in het ontwerpproces van HÅG balansstoelen. HÅG belooft u kwalitatieve, Scandinavische bureaustoelen. Iedere HÅG bureaustoel voldoet hiertoe aan de vier kernwaarden van HÅG, te noemen

 

Een visueel ontwerp

HÅG stelt zichzelf het doel om mooie producten te maken die een actieve bijdrage leveren aan uw werkdag. Design is een belangrijk aspect in HÅG bureaustoelen. De mogelijkheden qua bureaustoelen zijn legio; u vindt altijd een HÅG stoel die geheel past bij uw wensen en eisen ten aanzien van een bureaustoel.

Dynamische ergonomie

Uw bureaustoel is een belangrijk hulpmiddel om uw gezondheid mee te verbeteren en uw productiviteit mee te verhogen. Gezien we tegenwoordig lang en veel zitten is dit des te belangrijker. Juist omwille van de duur van het zitten is het belangrijk dat we op een andere manier zitten: beweging en variatie zijn hierin kernwoorden. HÅG biedt u de vrijheid hiertoe. HÅG stoelen zijn ontworpen volgens de “balanced tilt” theorie. U zit in balans en kunt vanuit deze positie met het grootste gemak uw bewegingen en gewenste zithoek controleren door met uw voeten druk te zetten of te verminderen. Dit wordt ook wel HÅG in Balance® genoemd. Hierbij hoeft u bovendien geen enkele hendel te gebruiken! Door het gemak waar dit mee gaat blijft u altijd in beweging op een HÅG bureaustoel. Stilzitten is verleden tijd!

HAG Creed bureaustoel ergonomiespecialist

De verschillende varianten

Via de onderstaande links kunt u meer informatie krijgen over individuele productfamilies van Herman Miller. Hier vindt u ook de specifieke productpagina’s van de producten op zich.

De bureaustoelen die u via de bovenstaande pagina’s kunt vinden zijn steeds de basisvariant van de stoel, oftewel de versie waar nog geen opties aan zijn toegevoegd. Enkele mogelijke opties die HÅG u bijvoorbeeld biedt qua variaties aan uw bureaustoel zijn:

  • Een hogere of lagere gaslift
  • Toevoeging van een voetster en/of telescopische huls
  • Andere kleuren
  • Andere stofsoorten

Mocht u een bureaustoel willen met speciale opties zoals hierboven vermeldt, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen, of ons te bellen via 045 546 66 40.

Kwaliteit

HÅG bureaustoelen zijn gemaakt om langdurig mee te gaan en aan te sluiten bij de behoeften van de eindgebruiker. Hiertoe voert HÅG uitvoerig onderzoek uit, waar ook het met eindgebruikers een deel van uitmaakt. Zo sluit de bureaustoel aan bij zowel de wensen en behoeften van gebruikers als bij de eisen van ontwerpers.HÅG is NS-ISO 9001 gekwalificeerd en garandeert daarmee de beste kwaliteit van productontwikkeling tot het afleveren van producten.

Milieu

Het milieu beschermen is zorgen voor het welzijn van mensen. We dragen gezamenlijk de verantwoordelijkheid voor de bescherming van onze natuur en het tonen van sociale betrokkenheid. Dat vraagt om grote inspanningen waarbij we voortdurend werken aan concrete en meetbare doelstellingen.  HÅG probeert een voorbeeldfunctie voor anderen te vervullen. Al in 1995 startte HÅG met het gebruik van gerecyclede autobumpers en ander gerecycled plastic afval zoals limonadeflessendoppen voor de productie van de kunststofonderdelen van de bureaustoelen. HÅG is ISO 14001 en 14025 gecertificeerd, heeft een EMAS registratie en is gecertificeerd door het Amerikaanse Greenguard Milieu Instituut. Dit certificaat garandeert dat producten van HÅG geen schadelijke stoffen of gassen bevatten.

HÅG draagt bovendien bij aan het verminderen van de uitstoot van broeikasgassen (CO2) door er bewust op te letten dat 100% van de gebruikte elektriciteit van herwinbare energiebronnen komt. HÅG stelt zich het doel om als een verantwoordelijke speler in de maatschappij, gebruikers altijd de beste zitoplossing te bieden waarbij aan alle belangen tegemoet wordt gekomen.

Heeft u hulp nodig bij het maken van een keuze?