Waarom de productfoto enigszins kan afwijken van het aangeboden product

Ergonomiespecialist werkt met een breed en diep productassortiment om voor al onze (potentiële) klanten de optimale werkplek te kunnen aanbieden. Hierdoor hebben wij een grote diversiteit aan leveranciers die een keur aan merken, in verschillende modellen, met ieder verschillende opties kunnen leveren. Deze opties zijn vaak veelomvattend, waardoor er een grote verscheidenheid aan mogelijke eindproducten voorhanden is. Voorbeelden van opties zijn stofsoort, kleur en toe te voegen accessoires (zoals armleggers en neksteunen).

In de basis bieden wij op onze website het standaardproduct, zonder opties aan. Voor de content van onze website zijn wij afhankelijk van de afbeeldingen die de leverancier beschikbaar stelt. Uiteraard worden deze met grote zorg door ons geselecteerd, wij kiezen altijd voor de afbeelding die zo dicht mogelijk ligt bij het aangeboden product. Echter is dat helaas niet altijd goed mogelijk. Dat resulteert erin dat wij soms genoodzaakt zijn u bijvoorbeeld een bureaustoel te tonen in bepaalde kleur die wij niet als standaardkleur hanteren of wij tonen een bureaustoel met armleggers, terwijl ook dat niet standaard is. Wij doen ons uiterste best de situatie te voorkomen, maar wij moeten nu eenmaal toegeven: de afbeelding kan in sommige gevallen afwijken van het aangeboden product.

In de tekst vindt u altijd de specificaties en eigenschappen van het product zoals u dit bestelt. Mocht u twijfelen over het product dat u wilt aanschaffen, dan kunt u ons altijd contacteren of een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek in ons adviescentrum. Ook wanneer u wilt afwijken van het product zoals dit standaard wordt aangeboden (u wilt bijvoorbeeld extra opties toevoegen of een andere kleur, etc.) dan zijn wij u graag behulpzaam om de juiste keuze te maken.

Ons telefoonnummer is 045 546 66 40. U kunt ons ook mailen op info@ergonomiespecialist.nl, uw gegevens achterlaten op ons contactformulier of ons berichten via de chatfunctie op de website.