Christel werkt weer klachtenvrij met een Back App i.c.m. zit-sta tafel!

Christel: “Ik heb een tijd terug een zware buikoperatie ondergaan, waarvoor ik in revalidatie ben geweest bij een fysiotherapeut. Deze stelde dat het van belang was dat ik niet meer langdurig op een standaard bureaustoel zou zitten.

Gaandeweg is Ergonomiespecialist op mijn pad gekomen. Ik heb toen een Back App bureaustoel uitgeprobeerd en deze beviel goed. Ik heb destijds ook stoelen geprobeerd van andere bedrijven, echter was ik hier minder tevreden over. Zodoende is er een Back App aangeschaft. Momenteel ben ik nog altijd even tevreden over deze bureaustoel! Ik gebruik de Back App i.c.m. een zit-sta tafel. Voornamelijk het zitvlak en het feit dat de Back App mijn rompspieren traint vind ik fijn. Wanneer ik op een andere stoel zit, voel ik ook het verschil aan mijn rug. Ik ben op dit moment klachtenvrij.

De service van Ergonomiespecialist vond ik goed. Er wordt snel geschakeld: als je een afspraak wilt maken, kan dit op de korte termijn. Ook het stukje persoonlijke uitleg en instructie heb ik als prettig ervaren. Naderhand hebben zij nog contact gelegd met mij, met de vraag of alles nog beviel. Zij tonen een stukje oprechte interesse. Dat kan ik zeer waarderen.”

Christel Maesen – WML

Mei 2018