De positieve ervaring van John Cregten – Habenu-van de KreekeV.D Kreeke klanten

John: “Ik heb in het verleden een zenuwblokkade opgelopen in mijn rug. Dit zorgde voor pijnklachten en uitval in mijn been. Het feit dat ik langdurig en veel computerwerk verricht is hierbij niet bevorderlijk. Zodoende is het voor mij belangrijk om kritisch te kijken naar mijn zithouding. Ook mijn chirurg heeft mij toentertijd aangeraden om hier aandacht aan te besteden.

Een vriend heeft mij aangeraden om contact op te nemen met Ergonomiespecialist. Deze vriend had al eerder samengewerkt met hen en had positieve ervaringen. Ik heb een afspraak gehad in de showroom in Kerkrade. Hier heeft een medewerker mij gefilmd terwijl ik zat achter een bureau. Zo is gekeken welke zithouding het beste is en welk type bureau en stoel hier het beste bij passen. Ik vond de manier van werken prettig. Alles was vrijblijvend, ik heb er niets op aan te merken. Uiteindelijk zijn we tot de conclusie gekomen dat een Back App balansstoel de beste oplossing voor mij is.

Door het gebruik van de Back App zijn mijn klachten helemaal verdwenen. Ik ben uiterst tevreden met deze bureaustoel. Het mooiste is dat je actief zit op deze stoel. Normaal zit je al snel onderuitgezakt als je bezig bent aan de computer. Dat kan met deze bureaustoel niet, wat fijn is. Je wordt gedwongen rechtop te zitten. Dat vind ik prettig. Door de zithoek zit je ook hoger.

 

Ik zou iedereen adviseren om naar Ergonomiespecialist te gaan, ik ben uiterst tevreden met zowel de service alsook de Back App bureaustoel.”

John Cregten – Habenu van de Kreeke