Quick Scan Extra

Een Quick Scan Extra is een uitvoerige werkplekcheck. Quick Scans zijn goed geschikt voor het regelmatig onderhoud en handhaving van de juiste instellingen en het gebruik van de werkplekken. Een Quick Scan bestaat uit een inventarisatie van de werkplek en de werkplekomgeving en een individueel werkplekadvies over de juiste instellingen van de kantoorwerkplek. De inrichting van de werkplek in combinatie met de instellingen van het meubilair zijn zeer belangrijk met betrekking tot het voorkomen van rug-, nek- en schouderklachten. De werkplek van iedere medewerker wordt bij de Quick Scan persoonlijk op maat ingesteld met de bestaande middelen, mits dit gerealiseerd kan worden zonder gereedschap te gebruiken. Vanzelfsprekend wordt hierbij rekening gehouden met werkzaamheden en persoonlijke voorkeuren.

Extra

Tijdens een Quick Scan Extra zal de gebruiker een uitgebreide toelichting krijgen over de aanpassingen en instrueren we de gebruiker over het instellen van de werkplek, en benadrukken daarbij het belang van een juiste houding bijvoorbeeld. We houden daarbij vanzelfsprekend rekening met uw fysieke klachten.

  • Als resultaat zal de opdrachtgever een overzicht ontvangen waar per gebruiker de geadviseerde maten van de werkplek staan weergegeven (stoel/zitting-hoogte, bureaublad-hoogte, etc).
  • Indien het noodzakelijk is, maken we met de medewerker een aanvullende afspraak op één van onze vestigingen voor ergonomisch onderzoek ten aanzien van zithoudingen en zitoplossingen (met behulp van video/foto-observatie)

Kosten

De kosten voor de Quick Scan worden gebaseerd op het aantal werkplekken. De scans zullen worden uitgevoerd door ervaren deskundige(n) op het gebied van bewegen, fysieke belasting en ergonomie (fysiotherapeut, ergotherapeut en ergonoom).

Aantal medewerkers Kosten per medewerker (excl. BTW)
  5 – 14 €59,95*
15 – 29 €49,95
30 – 50 €44,95
50 + Offerte op maat

* additionele kosten: 0,19 ct./km excl. BTW

 

Quick Scans worden ook geboden in combinatie met de workshop ‘Zitten 2.0’. Klik hier voor meer informatie!

Wilt u meer informatie over Extra Quick Scans of wilt u dat wij bij u Quick Scans komen uitvoeren?

Of bel 045 546 66 40