Quick Scan Basis

Een Quick Scan Basis is een snelle ‘check’ van de instellingen van de werkplek. Deze dienst is vooral geschikt voor het regelmatig onderhouden en handhaven van de juiste instellingen en het gebruik van de werkplekken. Een Quick Scan bestaat uit een inventarisatie van de werkplek en de werkomgeving en een individueel werkplekadvies over de juiste instellingen van de kantoorwerkplek. De manier waarop een werkplek is ingericht in combinatie met de instellingen van het meubilair zijn van essentieel belang bij het voorkomen van rug-, nek-, en schouderklachten. De werkplek van iedere medewerker wordt bij de Quick Scan persoonlijk op maat ingesteld met de bestaande middelen, míts dit zonder gereedschap gerealiseerd kan worden. Hierbij wordt vanzelfsprekend rekening gehouden met de werkzaamheden van de medewerker en diens persoonlijke voorkeuren.

Er wordt bij de Quick Scan Basis geen schriftelijk verslag gedaan van de Quick Scan, met uitzondering van een samenvattend overzicht van geadviseerde producten die verantwoord werken mogelijk maken (indien noodzakelijk). Dit wordt bij de Quick Scan Extra, de uitgebreidere variant, wel gedaan. Bij de Quick Scan Extra wordt ook meer aandacht besteed aan instrueren van de medewerker.

Meer informatie over de Quick Scan Extra vindt u hier.

 

 

Kosten

De kosten voor de Quick Scan Basis worden gebaseerd op het aantal werkplekken. De scans zullen worden uitgevoerd door ervaren deskundige(n) op het gebied van bewegen, fysieke belasting en ergonomie (fysiotherapeut, ergotherapeut en ergonoom).

 

Aantal medewerkers Kosten per medewerker (excl. BTW)
  5 – 14 €49,95*
15 – 29 €39,95
30 – 50 €34,95
50 + Offerte op maat

* additionele kosten: 0,19 ct./km excl. BTW

 

Quick Scans worden ook geboden in combinatie met de workshop ‘Zitten 2.0’. Klik hier voor meer informatie!

Wilt u meer informatie over Basis Quick Scans of wilt u dat wij bij u Quick Scans komen uitvoeren?

Of bel 045 546 66 40