Professionele kantoorstoelreiniging

Vaak wordt er veel geld uitgegeven aan degelijke, goede kantoorstoelen: men zit er namelijk de hele dag op. Aan het onderhoud van diezelfde kantoorstoelen wordt vaak echter een stuk minder aandacht gegeven. Terwijl kantoorruimtes en het bedrijfspanden vaak tot in de kleinste hoekjes worden schoongemaakt door professionele interieurreinigers, worden kantoorstoelen vaak overgeslagen. Opvallend genoeg zijn juist de kantoorstoelen de meest vervuilde objecten in een kantoor voor medewerkers. Uit een onderzoek is namelijk gebleken dat meer dan de helft van de werknemers minimaal twee keer per week achter zijn werkplek luncht, óp die kantoorstoel dus. Hierbij worden de nodige brood- en koekkruimels achtergelaten of frisdrank, thee- en koffievlekken gemaakt. Hierdoor worden kantoorstoelen door hun combinatie van vocht, warmte en voedsel (schilfers, kruimels, haren), de perfecte locatie voor stofmijten, bacteriën, allergenen en schimmels. Wie zijn kantoor schoon en hygiënisch wilt houden voor zijn personeel, moet ook de kantoorstoelen regelmatig onder handen nemen. Daarnaast slijten kantoorstoelen snel door het vele schuiven over het zitvlak, tegen de rugleuning en over de armleggers. Om de kwaliteit en uitstraling van de stof optimaal en fris te behouden, moet ook de bekleding zelf regelmatig behandeld worden om slijtage te voorkomen.

Kantoorstoelen reiniging

De mate waarin vieze plekken en zitsporen uit de stoffering van een zetel weggewerkt kunnen worden, is afhankelijk van de kwaliteit van de stof. Lederen kantoorstoelen kunnen makkelijker worden schoongemaakt dan kantoorstoelen met stoffen bekleding. Voor elk stofferingsmateriaal geldt echter: men kan beter voorkomen dan genezen! Zorg dat de kantoorstoel uit het zonlicht staat, wees voorzichtig met eten en drinken op de werkplek en kies liever voor de kantine.

Vlekken uit kantoorstoelen zelf verwijderen
Toch is het niet altijd mogelijk de kantoorstoelen vrij van vuil te houden. Als de kantoorstoelen toch vies worden, kunt u deze proberen te reinigen met speciale reinigingsmiddelen die vrij te verkrijgen zijn in supermarkten of bouwmarkten. Helaas hebben eigen pogingen vaak een teleurstellend resultaat en men heeft ook de tijd en kunde niet in huis. Na kostbare uren poetsen, wassen en schrobben, ziet de kantoorstoel er soms lelijker uit dan vooraf. Een veel voorkomend probleem is dat door het zelf schoonmaken een contrast ontstaat tussen de schoongemaakte plek en de niet-gereinigde stukken stof.

Professionele kantoorstoelreiniging: dieptereiniging met sproei-extractiesysteem
Veel bedrijven kiezen er dan ook voor hun kantoorstoelen te laten reinigen door ervaren vakmensen. Uitbesteding aan onze vakbekwame organisatie bespaart u niet alleen veel werk; professioneel reinigingswerk geeft doorgaans ook een veel betere kwaliteit aangezien we gebruik maken van dieptereiniging met ons sproei-extractiesysteem, waardoor het zitmeubel langer meegaat en dit kostentechnisch op lange termijn goedkoper is dan nieuwe kantoorstoelen aanschaffen. Daarmee is het uit handen geven van de stoelbehandeling of het reinigingswerk ook een absolute duurzame keuze. Dus bent u op zoek naar een bedrijf met kennis en ervaring in het reinigen en schoonmaken van bureaustoelen, dan staat ons reinigingsteam voor u klaar. Wij zorgen ervoor dat uw kantoorstoelen weer als nieuw uitzien en weer fris worden!

Gratis leenstoel

Het professioneel reinigen en schoonmaken van de kantoorstoelen duurt doorgaans ca. 45-60 minuten per stoel. De droogtijd na het reinigen bedraagt ca. 3 uur. Ergonomiespecialist stelt voor de duur van het schoonmaken natuurlijk een vergelijkbare kwaliteits- kantoorstoel ter beschikking, zodat het reinigen van de stoel geen gevolgen heeft voor de werkzaamheden van de gebruiker.

Combinatie

Doorgaans wordt een professionele reinigingsbeurt gecombineerd met een onderhoudsbeurt van de kantoorstoel. Op die manier zorgen we ervoor dat uw stoel weer zo goed als nieuw is! Klik hier voor meer informatie over deze combinatie!

 Of klik hier voor meer informatie over kantoorstoelonderhoud.

Kosten

De prijs voor een professionele reinigingsbeurt inclusief het gebruik van een vervangende stoel wordt bepaald door het aantal stoelen wat gereinigd dient te worden:

Aantal stoelen Prijs per stoel
1 € 75,00
2-4 € 71,25
4-8 € 68,25
8-20 € 66,00
20-50 € 61,50
50+ € 49,00

Prijzen zijn excl. BTW.

 

 

Wilt u gebruik maken van onze diensten? 

Of bel ons op 045 546 66 40