Professionele kantoorstoelreiniging

Vaak wordt er veel geld uitgegeven aan degelijke, goede kantoorstoelen. Men zit er namelijk de hele dag op. Dan is het zonde als er vlekken op de stof komen… Zonde! Mocht dat nou toch gebeuren: niet getreurd, wanneer de vlekken weer op de juiste manier verwijderd worden is er niets meer van te zien.

Voordelen kantoorstoelreiniging
✓ Hygiënisch en schoon

✓ Professionele dieptereiniging
✓ Verleng de levensduur

Waarom Ergonomiespecialist
✓ Uitvoer door professionals
✓ Veel praktijkervaring
✓ Veel kennis in huis
✓ Persoonlijk & professioneel 

Alles schoon, behalve de kantoorstoel

Kantoorruimtes en bedrijfspanden worden vaak tot in de kleinste hoekjes schoongemaakt door professionele interieurreinigers. Echter worden kantoorstoelen vaak overgeslagen. Opvallend genoeg zijn juist de kantoorstoelen de meest vervuilde objecten in een kantoor voor medewerkers… Kantoorstoelen zijn door de combinatie van vocht, warmte en voedsel (schilfers, kruimels, haren) de perfecte locatie voor stofmijten, bacteriën, allergenen en schimmels. Wie zijn kantoor schoon en hygiënisch wilt houden voor zijn personeel, moet ook de kantoorstoelen regelmatig onder handen nemen. Daarnaast slijten kantoorstoelen snel door het vele schuiven over het zitvlak, tegen de rugleuning en over de armleggers. Om de kwaliteit en uitstraling van de stof optimaal en fris te behouden, moet ook de bekleding zelf regelmatig behandeld worden om slijtage te voorkomen.

 

Professionele kantoorstoelreiniging: dieptereiniging met sproei-extractiesysteem

Veel bedrijven kiezen ervoor hun kantoorstoelen te laten reinigen door ervaren vakmensen. Uitbesteding aan onze vakbekwame organisatie bespaart u niet alleen veel werk; professioneel reinigingswerk geeft doorgaans ook een veel betere kwaliteit aangezien we gebruik maken van dieptereiniging met ons sproei-extractiesysteem. Hierdoor gaat het zitmeubel langer mee. Kostentechnisch is dit op lange termijn goedkoper is dan nieuwe kantoorstoelen aanschaffen. Daarmee is het uit handen geven van de stoelbehandeling of het reinigingswerk ook een duurzame keuze. Dus bent u op zoek naar een bedrijf met kennis en ervaring in het reinigen en schoonmaken van bureaustoelen, dan staat ons reinigingsteam voor u klaar. Wij maken de kantoorstoelen weer fris en fruitig!

Aanvragen kantoorstoelreiniging

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

  Veel gestelde vragen

  Wat zijn de kosten voor het reinigen van een kantoorstoel?

  Kosten

  De prijs voor een professionele reinigingsbeurt inclusief het gebruik van een vervangende stoel wordt bepaald door het aantal stoelen wat gereinigd dient te worden:

  Aantal stoelen Prijs per stoel
  1 € 75,00
  2-4 € 71,25
  4-8 € 68,25
  8-20 € 66,00
  20-50 € 61,50
  50+ € 49,00

  Prijzen zijn excl. BTW.

  Kunnen alle vlekken verwijderd worden?

  De mate waarin vieze plekken en zitsporen uit de stoffering van een zetel weggewerkt kunnen worden, is afhankelijk van de kwaliteit van de stof. Lederen kantoorstoelen kunnen makkelijker worden schoongemaakt dan kantoorstoelen met stoffen bekleding. Het reinigen van kantoorstoelen is echter ook belangrijk uit hygiënisch oogpunt (naast het esthetisch aspect).

   

  Kan ik vlekken zelf verwijderen?

  Vaak hebben eigen pogingen om vlekken te verwijderen een teleurstellend resultaat. Na kostbare uren poetsen, wassen en schrobben, ziet de kantoorstoel er soms lelijker uit dan vooraf. Een veel voorkomend probleem is dat door het zelf schoonmaken een contrast ontstaat tussen de schoongemaakte plek en de niet-gereinigde stukken stof. Die lichte plekken zijn blijvend. Wij adviseren u om niet zelf aan de slag te gaan, maar het aan ons over te laten. Wij hebben de middelen en apparatuur om het grondig en professioneel aan te pakken.