Service en onderhoudsbeurten kantoorstoelen

 Uw stoel is een gebruiksvoorwerp. Evenals bij een auto zijn er bewegende delen welke gesmeerd en afgesteld dienen te worden. Piepjes, kraakjes, niet goed werkend beweegmechaniek, rammelende armleuningen, haperende of wiebelende gasveer… Allemaal kleine irritaties. Door periodiek professioneel kantoorstoelonderhoud is er minder kans op toekomstige defecten en hoge kosten. De levensduur van uw kantoorstoel wordt daarmee duidelijk positief beïnvloedt. Voor u en uw stoel is onderhoud een goed advies. Zeker na een jaar of 3 (bij gemiddeld gebruik van ca 8 uur per dag) is het goed om uw stoel op de meest essentiële punten te laten nakijken en te voorzien van een servicebeurt.

Alle merken kantoorstoelen

Als onafhankelijk dealer van verschillende vooraanstaande merken kantoorstoelen, wordt ons serviceteam door de fabrikanten opgeleid om het technische onderhoud van de stoelen uit te voeren. Bij het uitvoeren van de servicebeurt, zal de stoel dan ook volledig functioneel worden nagekeken en (indien nodig) worden gerepareerd. Door deze relatie kunnen we dan ook garantiewerkzaamheden uitvoeren en waar nodig originele vervangende onderdelen rechtstreeks bij de fabrikant/importeur bestellen.

Controle-en servicepunten

Tijdens het onderhoud zullen de volgende werkzaamheden worden verricht:

  • Wielen: controle op piepen, stofvrij maken
  • Gaslift: controle, schoonmaken en smeren
  • Beweegmechanisme: controle, stofvrij maken, afstellen en smeren
  • Zitting: controle van bekleding en polstering en frame
  • Armleuningen: controle, stofvrij maken en smeren
  • Rugleuning: controle van bekleding, polstering en frame op scheurtjes (incl. lendesteun)
  • Stofvrij maken stoel

Gratis leenstoel

Een service- en onderhoudsbeurt duurt doorgaans ca. 45-60 minuten per stoel. Ergonomiespecialist stelt tijdens de werkzaamheden natuurlijk een vergelijkbare kwaliteitskantoorstoel ter beschikking, zodat er geen gevolgen zijn voor de werkzaamheden van de gebruiker.

Combinatie

Doorgaans wordt een onderhoudsbeurt van de kantoorstoel gecombineerd met een professionele reinigingsbeurt. Op die manier zorgen we ervoor dat uw stoel weer zo goed als nieuw is!

Wij hebben hiervoor een scherpe combinatieprijs. Klik hier voor meer informatie!

Of klik hier voor meer informatie over kantoorstoelreiniging.

Kosten

De prijs voor een service- en onderhoudsbeurt inclusief het gebruik van een vervangende stoel wordt bepaald door het aantal stoelen wat gereinigd dient te worden:

Aantal stoelen Service en onderhoudsbeurt
1 € 99,00
2-4 € 94,00
4-8 € 90,00
8-20 € 87,00
20-50 € 81,25
50+ € 64,00

Wilt u gebruikmaken van deze dienst?

Of bel 045 546 66 40