Ons Team

Robert Cozijnsen

Ergonoom

Oprichter van Ergonomiespecialist. Door zijn vergaande kennis van innovatieve ergonomische producten is Robert de ideale gesprekspartner voor organisaties die ergonomisch werken en duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers in het bedrijfsproces willen integreren.

Pascal Schmeitz

Fysiotherapeut

Is cum laude afgestudeerd voor zijn studie fysiotherapie en heeft in Nederland en Duitsland als fysiotherapeut gewerkt. Pascal is door vakspecifieke nascholing en zijn expertise een specialist in zijn vakgebied. Voor een complexe casus bent u bij Pascal aan het goede adres.

Melissa Brüll

Ergotherapeut

Is in 2017 afgestudeerd als ergotherapeut. Melissa heeft zich in haar vakgebied gespecialiseerd in Arbeid & Gezondheid en de wisselwerking hiertussen. Zorgen dat mensen gezond en klachtenvrij kunnen werken is waar zij dagelijks naar streeft.

Vincent Plum

Multimedia Designer

Is in 2018 afgestudeerd voor zijn opleiding Communicatie en Multimedia Design. Vincent houdt zich binnen Ergonomiespecialist voornamelijk bezig met het inhoudelijk, grafisch en technisch onderhoud van de website en andere communicatieplatformen.