Maatwerk

Aangepaste werkplek, aangepaste bureaustoel, aangepaste stoel: alles is mogelijk

Niet iedereen is hetzelfde en ook werkplekken verschillen in hoge mate van elkaar. Daarom leveren wij naast onze gewone collectie ook maatwerk. Vaak zorgt een kleine aanpassing al voor een groots effect waardoor maatwerk niet duur hoeft te zijn. In samenwerking met Score hebben wij al vele zitoplossingen bedacht voor de meest uiteenlopende fysieke problemen, bijvoorbeeld voor mensen met een blessure of handicap. Voor mensen die lang en/of zwaar zijn of juist kleine en/of tengere mensen.

Wanneer een ‘standaard product’ voor u geen oplossing biedt, zien wij het als uitdaging om met maatwerk toch een goede oplossing te kunnen bieden. Wij maken dan een afspraak bij u op de werkplek en meten u letterlijk de oplossing aan. Ons voorstel voor de oplossing laten wij u middels een vrijblijvende offerte toekomen. Als u zich kunt vinden in ons voorstel, gaan wij de stoel voor u op maat maken. Uiteraard leveren wij de stoel persoonlijk bij u af en zorgen ervoor dat deze voor u wordt ingesteld.

 

Zoekt u een oplossing voor een specifieke situatie? Wij kijken graag samen met u wat de meest geschikte oplossing is voor uw probleem. Wij zijn u graag van dienst. U kunt contact met ons opnemen via 045 – 546 66 40 of uw gegevens achterlaten op ons contactformulier.

Hieronder treft u enkele voorbeelden van maatwerk aan

Fotostoel voor het UMCG

Gezichten van patiënten die voor plastische chirurgie in aanmerking komen, worden onder vijf verschillende hoeken gefotografeerd. Dit gebeurt vooraf en tijdens het behandelingstraject om de voortgang goed te kunnen volgen. Een speciaal voor dit doel geconstrueerde draaiblokkering zorgt ervoor dat de foto’s altijd onder dezelfde hoek genomen kunnen worden.

Speciale RVS stahulp

RVS sta-hulp

In de voedingsindustrie zijn vloeren vaak nat en glad. Wanneer u een ‘gewone’ sta-hulp gebruikt, glijdt u makkelijk weg. Voor dit soort werkplekken hebben wij een oplossing gemaakt waardoor de sta-hulp tijdens de werkzaamheden niet meer wegglijdt.

Stoel met wegklapbare rugleuning

Wegklapbare rugleuning

Sta-zit werkplekken zijn zodanig ingericht dat u het werk zittend of staand kunt doen. Sommige werkplekken zijn echter zo klein dat er alleen onder het werkblad ruimte is om de stoel neer te zetten als u het werk staand uitvoert. Met deze handige “knikrug” kunt u letterlijk in een handomdraai uw balie- of kassastoel onder het werkblad rollen.