Van Mirra naar Mirra 2

Het is inmiddels meer dan 10 jaar geleden dat de Herman Miller Mirra werd geïntroduceerd. Daarom werd het hoog tijd om het succesmodel van Herman Miller opnieuw te doordenken en het originele model te evolueren. Zodoende: de Mirra 2. De mens is per slot van rekening in deze tijd niet stil blijven staan. Sterker men is zich er steeds meer van bewust dat bewegen tijdens het zitten van cruciaal belang is voor het functioneren en de concentratie van de mens. Hoe meer een persoon beweegt tijdens het zitten, hoe groter de behoefte is aan ondersteuning die meebeweegt.

De Herman Miller Mirra 2 biedt deze ondersteuning. U heeft de mogelijkheid vrij en natuurlijk te bewegen door de flexibiliteit die deze bureaustoel u biedt. Zo is de lus-rugleuning dermate beweeglijk dat u zich kunt uitstrekken en iets boven u kunt pakken. De Harmonic 2 techniek die in de bureaustoel is verwerkt zorgt voor een soepel en gebalanceerd gevoel wanneer u achterover leunt. De rugleuning en zitting van de Herman Miller Mirra 2 zijn luchtdoorlatend en geven bovendien een luchtige uitstraling. Daardoor biedt deze bureaustoel een optische openheid aan iedere ruimte en biedt de bureaustoel een hoge mate aan thermisch comfort.

 

Cradle 2 Cradle

De intuïtieve instelling en de actieve zithouding die reeds in de eerste variant van de Mirra waren verwerkt zijn behouden gebleven. Echter, de vormgeving en het materiaal zijn verbeterd. De Mirra 2 is Cradle to Cradle gecertificeerd: de Mirra 2 wordt op een zodanige manier geproduceerd dat letterlijk ieder onderdeel recyclebaar is en opnieuw gebruikt kan worden. Elke molecuul telt. De ontwerpers van Studio 7.5 zijn verder gegaan in verantwoord design door beter gebruik en hergebruik van materialen zonder concessies te doen in kwaliteit en prestaties.

 

Dynamisch werken

De Mirra 2 ondersteunt dynamisch werken door maximaal mee te bewegen en u in elke beweging optimaal te ondersteunen.  Hierdoor vormt het verfijnd ontwerp van Mirra 2 een ultieme balans tussen persoonlijk comfort en ergonomie. De Herman Miller Mirra 2 is een bureaustoel die gemaakt is voor de hedendaagse, dynamische manier van werken. De manier waarop de mens tegenwoordig werkt aan een bureau wijkt nogal af van een aantal jaar geleden: werken in een kantoor is veel dynamischer geworden. We schakelen in een mum van tijd over van werken in teamverband naar individueel werken en vice versa. De beweeglijke manier waarop mensen tegenwoordig werken vraagt om een stoel die goed op de persoon kan worden aangepast. De Herman Miller Mirra 2 is een bureaustoel die voldoet aan de eisen die deze dynamische setting stelt.

 

Varianten

De Herman Miller Mirra 2 wordt uitgevoerd in veel verschillende varianten. Er zijn twee soorten rugleuningen (Triflex 2 en Butterfly) en een veelheid aan mogelijke opties. Daarom hebben wij verschillende productpagina’s voor de Herman Miller Mirra 2:

Herman Miller Mirra 2 met Triflex 2 Rugleuning

AANGERADEN Zoals wij deze standaard op voorraad hebben met de opties die wij belangrijk vinden (TIP!)
CONFIGURATOR Een configurator, waarmee u de kleuren kunt kiezen die u prefereert

Herman Miller Mirra 2 met Butterfly Rugleuning

BASIS Zonder extra opties of mogelijkheden
CONFIGURATOR Een configurator, waarmee u de kleuren kunt kiezen die u prefereert

Paramedici kiezen voor Herman Miller Mirra 2:

  • De Mirra 2 stimuleert bewegen tijdens het zitten (Harmonic 2 techniek)
  • Bureaustoel die qua formaat ook goed geschikt is voor personen met een maatje meer
  • Koele, luchtdoorlatende rugleuning voor meer thermisch comfort
  • Zeer duurzaam ontwerp (Cradle2Cradle)
  • Een echte designstoel

Het instellen van de Herman Miller Mirra 2

Passie van de ontwerpers

Wilt u meer algemene informatie over het merk Herman Miller? Klik dan hier!