Alstublieft, een gratis zit sta frame!

Een Backapp Balansstoel in combinatie met Backapp Wheels is de oplossing voor een pijnvrije werkdag! Veel mensen met rug-, nek- en schouderklachten laten wij weer pijnvrij werken met behulp van deze bureaustoel. Dat komt onder andere  door de neutrale houding en de beweging tijdens het zitten. De Backapp heeft nog veel meer voordelen: u blijft fitter gedurende de werkdag, u kunt zich beter concentreren, verbruikt meer energie (en dus calorieën!) en bent productiever!

Op een Backapp zit u hoger dan op een traditionele bureaustoel. Een standaard (verstelbaar) bureau reikt meestal niet tot deze hoogte. Wij bieden u echter de oplossing:

 

Bij aanschaf van een Backapp Balansstoel in combinatie met Backapp Wheels krijgt u van ons gratis een zwart ErgoProof Basic Zit Sta frame!

                                   ErgoProof-Basic-Zit-Sta-Bureau-Ergonomiespecialist

Voorwaarden

Deze actie geldt bij de aanschaf van een Backapp met Dark Grey onderstel, zwarte Alcantara bekleding en zwarte bal ter waarde van €809,00 excl. BTW in combinatie met Dark Grey Backapp Wheels ter waarde van €279,00 excl. BTW. Het zit-sta frame dat u van ons krijgt bij deze actie is een zwart ErgoProof Basic Zit-Sta Frame ter waarde van €399,00 excl. BTW. Deze actie kan niet gecombineerd worden met andere acties, wanneer dit hetzelfde product betreft.

Klik hier voor meer informatie over de Backapp Balansstoel!

 

Wees er snel bij!

Deze actie loopt zolang de voorraad strekt, dus wees er snel bij! Om gebruik te maken van onze actie kunt u contact met ons opnemen of uw gegevens achterlaten op ons contactformulier via de onderstaande knop! Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 045 – 546 66 40.

Velen gingen u al voor! Lees hier de ervaringen van Backapp gebruikers die hebben deelgenomen aan ons gebruikersonderzoek!

Klik hier voor de resultaten van ons gebruikersonderzoek