RH bureaustoelen

Ergonomische bureaustoelen met een focus op het menselijk lichaam

RH maakt bureaustoelen die geïnspireerd zijn op het menselijk lichaam. Deze bureaustoelen zorgen ervoor dat u beter presteert, meer kunt doen en optimaal wordt ondersteund. Zowel fysiek alsook mentaal! De slogan van RH is niet voor niets ‘designed for human performance’.

Bekijk aanbod

De filosofie achter RH bureaustoelen

De filosofie achter RH bureaustoelen is gebaseerd op het belang van een rechte houding en beweging tijdens het zitten. Dit vergemakkelijkt de ademhaling en de bloedcirculatie, terwijl beweging de spieren stimuleert. RH onderscheid zich door het feit dat een RH stoel uw lichaam optimaal ondersteunt. Dit komt door de manier waarop en de zorgvuldigheid waarmee een RH bureaustoel is af te stemmen op uw lichaam.

Een uniek mechaniek

De filosofie van RH bureaustoelen komt terug in het zogenaamde tweepuntsprincipe, oftewel 2PP™. 2PP™ is het unieke scharniermechaniek dat is verwerkt in RH stoelen. Deze techniek zorgt ervoor dat het lichaam voldoende variatie krijgt en goed ontlast wordt, ook wanneer u beweegt. Dit komt doordat de basisinstellingen van de stoel altijd behouden blijven: de zithoek blijft gelijk. Of u nou rechtop zit of achterover leunt: uw houding blijft altijd ergonomisch verantwoord. Zo kunt u langer werken en u beter concentreren!

RH Extend detailfoto Ergonomiespecialist
RH Mereo Sfeerfoto Omgeving Ergonomiespecialist

Duurzame bureaustoelen

Wanneer de rugleuning of zitting van uw RH bureaustoel aan vervanging toe zouden zijn, is het niet nodig een geheel nieuwe bureaustoel aan te schaffen. De rugleuningen en zittingkussens zijn los te bestellen en te vervangen. Hier is geen gereedschap voor nodig. Op deze manier is er sprake van optimale duurzaamheid. Een RH-stoel is bovendien gebouwd om bestand te zijn tegen hoge belasting en om lang mee te gaan.

Varianten

RH heeft drie verschillende modellen bureaustoelen uitgebracht, die ieder in verschillende varianten verkrijgbaar zijn. In alle drie de modellen zijn de kernwaarden van RH gewaarborgd. Via de onderstaande links kunt u meer informatie krijgen over de kenmerken van de verschillende modellen. Hier vindt u ook de specifieke productpagina’s van de producten op zich.

Indien u een overzicht wilt zien van alle RH varianten, kunt u klikken op deze link!

De bureaustoelen die u via de bovenstaande pagina’s kunt vinden zijn steeds de basisvariant van de stoel, oftewel de versie waar nog geen opties aan zijn toegevoegd. Enkele mogelijke opties die RH u bijvoorbeeld biedt qua variaties aan uw bureaustoel zijn:

  • Een hogere of lagere gaslift
  • Andere armleggers
  • Toevoeging van een voetster
  • Andere kleuren
  • Andere stofsoorten

Heeft u hulp nodig bij het maken van een keuze?