Höganäs

Iedereen is uniek
Höganäs staat bekend om het feit dat er sprake is van maatwerk. Iedereen is uniek: daar speelt Höganäs op in. Gezien men tegenwoordig een groot deel van de dag zittend doorbrengt is het belangrijk dat uw bureaustoel goed op u aansluit.

Bekijk aanbod

Maatwerk

U kunt Höganäs-bureaustoel geheel naar eigen wens en behoefte samenstellen. Dit kan bijvoorbeeld door het toevoegen van accessoires (zoals armleggers of een neksteun), maar ook door te kiezen voor een geheel andere rugleuning of een XL-zitting. Zo kunt u een bureaustoel creëren die helemaal bij u en uw werksituatie past. Höganäs heeft 14 basismodellen die voldoen aan bepaalde kenmerken, zoals een bepaalde hoogte rugleuning of een bepaalde soort zitting. Vanuit deze basismodellen kunnen de bureaustoelen indien gewenst verder worden uitgebreid of aangepast.

De keuze is reuze, maar wij helpen u graag!

Het lastig is om een bureaustoel zodanig te creëren dat deze geheel past bij uw lichaam, uw wensen en eisen. Daarom vinden wij het bij Ergonomiespecialist onverstandig om zelf zomaar online een ergonomische bureaustoel aan te schaffen. Vooral bij een bureaustoel zoals een Höganäs waarbij u veel mogelijkheden heeft qua opties en accessoires.

De bureaustoelen in onze webshop zijn Höganäs-stoelen in de ‘basis’ variant, oftewel: stofgroep 1, kleur zwart, zonder toegevoegde opties en accessoires. De verschillende mogelijkheden zijn dermate groot in aantal dat het te ver zou voeren om u alle opties online aan te bieden.

Varianten

Höganäs heeft twee verschillende productfamilies, te noemen de Höganäs+ lijn en de Höganäs ECO lijn. Bij de Höganäs+ lijn ligt de focus op zoveel mogelijk beweeglijkheid, flexibiliteit en comfort. Deze productfamilie omvat 9 basismodellen. De Höganäs ECO lijn is speciaal aangepast voor de inzet bij zit-sta werkplekken. Deze productfamilie omvat 3 basismodellen. Beide productfamilies zijn ontworpen met ergonomie als kernaspect. Elke Höganäs bureaustoel is zodanig ontworpen dat u gezond en comfortabel zit.

Onderstaand vindt u via de links meer informatie over de twee productfamilies van Höganäs. Hier vindt u ook links naar individuele productpagina’s:

Heeft u hulp nodig bij het maken van een keuze?