HÅG H05

Er is (bijna) geen enkele bureaustoel op de markt die zo eenvoudig is in te stellen als een HÅG H05. Het instellen van een HÅG H05 is zo simpel als 1, 2, 3: u stelt met één knop de hoogte in. U stelt met één draaiknop de zitdiepte én rugleuning in. U zet de armleggers op de goede hoogte en u bent klaar. Deze bureaustoel is een slim en simpel ontwerp en is door zijn eenvoud goed inzetbaar voor flexwerkplekken. Bovendien past ook het design van deze bureaustoel in ieder meubilair: eenvoudig doch stijlvol. 

 

Balanced Movement MechanismeTM

De HÅG H05 is voorzien van het HÅG Balanced Movement MechanismeTM. U kunt van voren naar achteren bewegen door kleine enkelbewegingen en blijft altijd in balans. Door deze techniek beweegt u onbewust. De HÅG H05 is een actieve zitoplossing voor iedere kantooromgeving!

HÅG in Balance®

In de HÅG H05 is de HÅG in Balance technologie verwerkt. Door deze mechaniek zit u altijd in balans: door middel van kleine enkelbewegingen beweegt u zonder dat u dit door heeft heen en weer. Zo blijft u onbewust de hele dag in beweging! 

 

Wilt u meer informatie in het algemeen over HÅG en waar HÅG voor staat? Of wilt u meer informatie over andere productfamilies van HÅG? Klik dan hier!

 

Varianten

Er zijn verschillende varianten HÅG H05. Via de onderstaande links gaat u naar de productpagina’s:

Ergotherapeuten en fysiotherapeuten adviseren HÅG H05, want:

  • Weinig instelmogelijkheden, waardoor de drempel om de bureaustoel in te stellen klein is
  • Simpele instelmogelijkheden, waardoor iedereen de bureaustoel kan instellen
  • Bewegend zitten is gezonder zitten