De HÅG Futu

De HÅG Futu is een kantoorstoel die door zijn gestroomlijnde vormgeving naadloos past in elk modern kantoorlandschap. Iedere HÅG Futu is met aandacht en precisie vormgegeven door de ontwerpers. De Futu heeft onder andere een Red Dot Award gewonnen voor beste productontwerp en een Green Good Design Award voor duurzaamheid in het ontwerp! Deze bureaustoel is gemaakt volgens het Cradle2Cradle principe: ieder onderdeel van de stoel is recyclebaar, zonder dat de onderdelen in waarde verliezen.

 

HÅG in Balance®

Het HÅG in Balance® bewegingsmechaniek dat is verwerkt in de Futu zorgt ervoor dat u altijd in balans zit. Doordat u in balans zit kunt u met het grootste gemak lichtelijk naar voren en naar achteren bewegen. Zo kunt u heel natuurlijk en eenvoudig van houding wisselen en blijft u continu, onbewust in beweging. Door deze microbewegingen die u de hele dag door maakt bevordert u de bloedtoevoer van en naar de hersenen. Hierdoor blijft u altijd fit en alert wanneer u zit op een HÅG Futu!

Naast de verfijnde HÅG in Balance mechaniek zijn er nog meer functies verwerkt in de Futu om het een goede ergonomische stoel te maken. Zo heeft de stoel een instelbare lumbaalsteun in de rugleuning verwerkt en de mate van weerstand die de rugleuning biedt is instelbaar. Natuurlijk zijn ook de zithoogte en -diepte in te stellen.

Deze bureaustoel is in slechts een paar stappen instelbaar en is zodoende goed geschikt om in te zetten voor het gebruik door meerdere personen. Ook in een flexkantoor komt deze bureaustoel goed tot zijn recht.

Design

Het design van de Futu is licht en subtiel. Het is in een kantoor qua design ook goed mogelijk om de HÅG Futu Mesh 1100 en de HÅG Futu 1200 te combineren. De Futu is special vervaardigd uit FutuKnit textiel. Deze textiel is vervaardigd uit het beste kwaliteitspolyester, waarin ergonomie, esthetische waarde en flexibiliteit worden gecombineerd. Deze stof wordt op een speciale manier 3D vervaardigd, waardoor de stof altijd strak blijft. Deze stof is zowel in een standaard variant als een Mesh variant gemaakt.

Wilt u meer informatie in het algemeen over HÅG en waar HÅG voor staat? Of wilt u meer informatie over andere productfamilies van HÅG? Klik dan hier!

 

Varianten

Er zijn twee verschillende varianten HÅG Futu. Via de onderstaande links gaat u naar de productpagina’s:

Paramedici raden het gebruik van een HÅG Futu bureaustoel aan, want:

  • Bewegend zitten en bevorderde doorbloeding zijn goe voor lichaam en geest
  • Mogelijkheid houdingen af te wisselen om statische belasting op spiergroepen te voorkomen