HÅG Capisco Puls is gebaseerd op de legendarische stoel met zadelzitting. Met als uitgangspunt het inzicht dat ons lichaam voortdurend behoefte heeft aan beweging en variatie. Het resultaat: Een nieuwe bureaustoel, speciaal ontwikkeld voor actieve mensen zoals u die in een moderne kantooromgeving werkzaam zijn.

HÅG Capisco Puls is een moderne en flexibele bureaustoel – de laatste evolutie op het gebied van design, functie en comfort. Een onbetwiste winnaar op het gebied van design en milieu, en dankzij zijn lichte en dynamische vormgeving perfect geschikt voor de nieuwe generatie gebruikers.

HÅG Capisco Puls is leverbaar in 4 varianten:

  • HÅG Capisco Puls 8001 is een kunststof stoel die geleverd wordt met een zitting. De zitting heeft een geïntegreerd kussen voor een hoger comfort.
  • HÅG Capisco Puls 8002 is een kunststof stoel die geleverd wordt met een zitting. De zitting heeft een extra kussen voor een extra hoog comfort.
  • HÅG Capisco Puls 8010 is een kunststof stoel die geleverd wordt met een zitting en een rugleuning. De zitting heeft een geïntegreerd kussen voor een hoger comfort.
  • HÅG Capisco Puls 8020 is een kunststof stoel die geleverd wordt met een zitting en een rugleuning. De zitting heeft een extra kussen voor een extra hoog comfort.

De zadelzitting kan versteld worden tussen lage en hoge werkposities zelfs tot sta hoogte zodat u soepel en dynamisch kunt bewegen terwijl u toch in balans blijft De zithoogte zitdiepte en de hoogte van de rugleuning zijn verstelbaar. De schommelweerstand is verstelbaar en vergrendelbaar. De voetster wordt geleverd in zwart- of zilvergelakt aluminium. Standaard gaslift met 200 mm interval. Optioneel voetster in gepolijst aluminium.