Werkstoelen, ergonomisch verantwoorde oplossingen voor onder andere productiemedewerkers

Ons productenprogramma werkstoelen is zeer uitgebreid en pers. U heeft de keuze uit een aantal productlijnen. Per productlijn heeft u de keuze uit “lage” en “hoge” modellen en met de vele optiemogelijkheden als gasliften, wielen, voetensteunen en armleggers creëren we in een handomdraai uw eigen custom-made stoel.

SCORE 4400-Lijn

Wanneer u werkt onder veeleisende omstandigheden met perse chemische stoffen, dan moet uw stoel tegen een stootje kunnen en makkelijk te reinigen zijn. De 4400 line van Score is speciaal hiervoor ontwikkeld. De royale zitting, de handige voetenplank en de zachte polyurethaan zitting en rug zorgen ervoor dat u comfortabel zit. Alles volgens de laatste inzichten op het gebied van ergonomie.

Binnen de lijn zijn twee soorten zittingen en rugleuning verkrijgbaar: Pur HD en Pur Pro. Pur Pro is een ontwerp van Score dat zich kenmerkt door een rugleuning die aan de onderzijde breed is waardoor de rugleuning veel ondersteuning biedt. De bovenzijde van de rugleuning is juist weer smaller waardoor u op schouderhoogte meer bewegingsvrijheid heeft. Binnen de 4400-line heeft u keuze uit drie soorten stoelmechanieken: een uitvoering met een vaste zithoek, een instelbare zithoek of een synchro-mechanisme.

Alle Pur Pro modellen zijn uit te voeren met een schuifsysteem waardoor de zitdiepte met maximaal 5 cm toeneemt. Da’s pas zitten! Pur Pro modellen zijn ook in ESD uitvoering leverbaar.

Webshop Score 4400 Line

SCORE SPIRIT-Lijn

Spirit 1500 Pur SP zonder armleggersWanneer u regelmatig aan de lopende band werkt.  Zwaar werk, waarbij u wel een extra steuntje kunt gebruiken.  Dan is de Spirit de stoel die uw lichaam goed ondersteunt. De kleine kruispoot maakt deze stoel ideaal voor werkplekken met weinig ruimte. Bovendien kunt u daardoor dicht
bij uw werk zitten, da’s wel zo gezond voor uw rug.

De Spirit-lijn is een fraai vormgegeven en budget-vriendelijke stoel. Binnen deze lijn heeft u de keuze uit twee soorten zittingen en rugleuningen: blank beuken of Pur. En dat allemaal in de kenmerkende stijl van deze lijn. De modellen van Spirit lijn hebben standaard
kunststof onderstellen (aluminium onderstel tegen meerprijs mogelijk).

De rugleuning van de Spirit-lijn biedt door het uitgekiende ontwerp extra bewegingsvrijheid voor de schouders. De Spirit Lijn is dan ook breed inzetbaar en zorgt voor de “right spirit” op de
meest uiteenlopende werkplekken.

Webshop Score Spirit Line

SCORE STAHULPEN EN ZADELZITTEN

Jumper laag naadloos gestoffeerdWanneer u staand en zittend werk gemakkelijk moet kunnen afwisselen, dan is een goede zadelzit of stahulp onmisbaar. Een stahulp of zadelzitting geeft u alle bewegingsvrijheid die u nodig hebt. De ergonomisch gevormde zadelzitting zorgt voor een gezonde rughouding terwijl uw voeten stevig op de grond staan. Ideaal voor werkplekken waar weinig of geen beenruimte is. Door de spreidstand van uw benen kunt u heel dicht bij uw werk komen.

Gezonde zithouding

De vorm van de zadelzitting zorgt ervoor dat het bekken in de juiste positie wordt gekanteld. Dit bevordert de natuurlijke S curve in de wervelkolom, waardoor u niet alleen prettig maar vooral gezonder zit!

De naadloze zadelzits zijn speciaal ontworpen voor plaatsen waar hygiëne belangrijk is.

Webshop Zadelzittingen

Webshop Stahulpen

SCORE ERGO-Lijn

Ergo 2300 Cleanroom (1)Wanneer u werkt op een “schonere” industriele werkplek en hoge eisen stelt aan zitcomfort, dan is de Score 2300-serie u op het lijf geschreven. Deze lijn is voorzien van slimme details en de meest geavanceerde techniek. De 2300-serie voldoet aan de NEN-EN 1335-1 norm en is optioneel te voorzien van een opblaasbare lumbaalsteun.

De rug en zitting zijn standaard in dralon, maar tegen meerprijs ook verkrijgbaar in kunstleer, stamskin of wol. U heeft keuze uit drie soorten stoelmechanieken: een uitvoering met een vaste zithoek, een instelbare zithoek of een synchro-mechanisme. Verder zijn er vele opties leverbaar.

Webshop  Score Ergoline