4-poots krukken

4-poots krukken zijn uitermate veelzijdig en breed inzetbaar. Ze kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt in de zorg, in de industrie, in het onderwijs, kinderdagverblijven, (scouting)clubhuizen: noem maar op! Doordat de krukken klein, handzaam en licht zijn, pak je ze er makkelijk even bij. De krukken zijn ook te stapelen, zodat ze compact kunnen worden opgeborgen.

Alle voordelen op een rij

Een groot voordeel aan de 4-poots krukken in ons assortiment zijn de extra voetspijlen. Indien iemand niet groot genoeg is om met de voeten aan de grond te komen kan de persoon de voeten plaatsen op deze voetspijlen. Bovendien zijn de krukken verkrijgbaar in verschillende varianten. Er kan gekozen worden uit vier verschillende zithoogtes, een zitting vervaardigd uit pur, stamskin of beukenhout, voetspijlen op één hoogte of op verschillende hoogtes en er kan worden gekozen voor een tractorzitting i.p.v. een ronde zitting.

Naast de standaardhoogtes die worden gehanteerd zijn krukken me teen andere zithoogte op aanvraag te leveren. Naast de standaardkleuren (aluminium, zwart en wit frame) zijn ook andere framekleuren op aanvraag mogelijk.

Bekijk aanbod
Score Base Steps 4-pootskruk
Score Base 240 4-poots kruk

Hygiënisch en robuust

De 4-poots krukken zijn verkrijgbaar met een zitting vervaardigd uit beukenhout, Pur of Stamskin. Pur en Stamskin zijn beide urine-, bloed-, zweet- en schimmelbestendig. Beide materialen zijn ook waterdicht. het verschil tussen beiden is dat pur robuuster is. Hierdoor zijn krukken met een zitting uit pur stoot- en krasbestendig. Ook is pur beter bestand tegen desinfectiemiddelen en chemicaliën (op basis van chloor, ammoniak en alcohol). Stamskin daarentegen dient gereinigd te worden met zeepwater.

Zittingen vervaardigd uit beukenhout zijn minder geschikt voor de inzet in de zorg of andere omgevingen waar de krukken in aanraking komen met urine, bloed, etc. Het voordeel van beukenhout is dat dit ook vrij robuust is. Bovendien geeft beukenhout een natuurlijke uitstraling aan de kruk.

De verschillende varianten

Score Base 240 4-poots kruk

Score Base 240 4-poots kruk

 • Verkrijgbaar in 4 zithoogtes:
  50 cm, 55 cm, 60 cm en 65 cm
  (55 cm is standaard)
 • Voorzien van voetspijlen op één hoogte
 • Verkrijgbaar met zitting uit beukenhout, pur en stamskin
 • Tot 5 stuks stapelbaar

Klik hier voor de productpagina

Score Base Steps 4-poots kruk

Score Base Steps 4-poots kruk

 • Verkrijgbaar in 4 zithoogtes:
  50 cm, 55 cm, 60 cm en 65 cm
  (55 cm is standaard)
 • Voorzien van voetspijlen op verschillende hoogtes
  vanuit de zitting 30 cm, 34 cm, 38 cm, 42 cm
 • Verkrijgbaar met zitting uit beukenhout, pur en stamskin
 • Tot 5 stuks stapelbaar

Klik hier voor de productpagina

Score Base 65 4-poots kruk

Score Base 65 4-poots kruk

 • Standaard voorzien van tractorzitting
 • Verkrijgbaar in verschillende hoogtes
  Voorzien van voetspijlen op één hoogte
 • Uitsluitend verkrijgbaar met zitting uit pur
 • Tot 5 stuks stapelbaar

Klik hier voor de productpagina

Indien u een kruk zoekt die uw houding meer corrigeert en bijdraagt aan het aannemen van een rechtop zittende zithouding, kunt u eens kijken naar onze medische zadelkrukken

 

Opties

Standaard leveren wij 4-poots krukken met een aluminium frame en beuken zitting. U kunt kiezen voor een andere zitting (pur of stamskin) of een ander kleur frame (standaard wit of zwart, maar er zijn veel kleuren mogelijk). Een deel van deze opties heeft een meerprijs. Wilt u afwijken van de krukken zoals wij deze standaard aanbieden? Neem dan contact met ons op via onze chatfunctie, tel.: 045 546 66 40 of laat uw gegevens achter op ons contactformulier.

Heeft u hulp nodig bij het maken van een keuze?