RH stoelen, ontworpen om actief zitten te stimuleren.

 

2pp-animationDe filosofie achter RH stoelen is gebaseerd op het belang van een rechte houding en beweging tijdens het zitten. Dit vergemakkelijkt de ademhaling en de bloedcirculatie, terwijl beweging de spieren stimuleert.
Deze filosofie is aanwezig in het zogenaamde tweepuntsprincipe, of 2PP™.

De techniek van 2PP™ zorgt ervoor dat het lichaam voldoende variatie krijgt en goed ontlast wordt ook wanneer u beweegt, omdat de basisinstellingen van de stoel altijd behouden blijven. Hierdoor kunt u langer werken en zich beter concentreren. U bent in staat betere prestaties te leveren.

Een sterk punt van RH stoelen is dat ze zeer gebruikersvriendelijk zijn. Door duidelijke icoontjes op de bedieningsknoppen, is het geen raadsel waar de knop voor dient.
Uiteraard vergemakkelijkt dit de juiste persoonlijke instelling van de stoel en dat is wel zo ergonomisch.

Een RH-stoel is gebouwd om bestand te zijn tegen hoge belasting en om lang mee te gaan. Op de modellen RH Extend, RH Logic 300 en RH Logic 400 wordt maar liefst 10 jaar garantie gegeven.

Of het nu gaat over een bureaustoel, 24/7 stoel of kapperstoel. Elke stoel heeft verschillende eigenschappen. Welk stoelmodel het best geschikt is voor u, is afhankelijk van een aantal factoren. Wij zijn u graag behulpzaam bij het maken van de juiste keuze.

rh-logo