Höganäs; de ergonomische stoel individueel op maat gemaakt.

 

We zijn allemaal uniek, waarom zou u zich dan aan een standaard bureaustoel moeten aanpassen?

169-h-gan-s-plus-361-small_1Een standaard bureaustoel die aan de NEN-EN 1335 of aan de NPR 1813 voldoet, zou door zijn instelmogelijkheden voor 95% van de beroepsbevolking geschikt moeten zijn. Maar wat als u bij die 5% hoort waarvoor deze stoel niet geschikt is?

Of als u specifieke klachten hebt waardoor deze stoel minder geschikt voor u blijkt te zijn.

Of als u langer bent dan gemiddeld, of juist korter. Of Als u lichter bent dan gemiddeld, of juist zwaarder.

343-h-gan-s-plus-xl_1De oplossing is eenvoudig; U belt Ergonomiespecialist. Een van onze medewerkers komt graag bij u langs of u bezoekt de pasruimte in onze showroom en wij meten u een inpidueel aangepaste Höganäs stoel aan. Nadat wij uw maten hebben genomen en met u hebben doorgenomen wat uw verdere eisen en wensen zijn, wordt door onze vakkundige medewerkers een stoel voor u op maat samengesteld. Van deze op maat te maken stoel ontvangt u een vrijblijvende offerte. a u akkoord gaan wij tot productie over.

Wij hebben 4- tot 6 weken nodig om de stoel vervolgens persoonlijk bij u af te leveren. De stoel wordt door ons op de gebruiker ingesteld en er vindt direct een gebruikers instructie plaats. Op deze manier zijn wij er van verzekerd dat de gebruiker het maximale comfort van zijn of haar op maat gemaakte stoel ervaart.

Wij geven op de Hoganas maatwerkstoelen 100% tevredenheids garantie!