HAG ergonomische stoelen

 

Capisco_07_vrijstaandDe 4 waarden waar elke HÅG bureaustoel aan voldoet zijn:

  • Visueel ontwerp
  • Dynamische ergonomie
  • Milieu
  • Kwaliteit

 

Visueel ontwerp
HÅG wil mooie producten ontwikkelen die een actieve bijdrage leveren aan uw werkdag.
De mogelijkheden zij legio, u vindt altijd een HAG stoel die uw persoonlijkheid weerspiegelt.

 

Dynamische ergonomie
Ergonomie is de beste interactie tussen mens en werk. Daarbij kunt u wel wat hulp gebruiken. Uw stoel is een belangrijk hulpmiddel om uw gezondheid te verbeteren en uw productiviteit te verhogen.
Vergeet alles wat u heeft geleerd over rechtop zitten en stil zitten!
Mensen zijn niet gemaakt om stil te zitten, maar voor beweging en variatie! In onze huidige samenleving zitten we bijna ons hele leven. Daarom is het belangrijk dat we voldoende beweging krijgen als we zitten. De beste zithouding is de volgende!
HÅG stoelen zijn ontworpen volgens de “balanced tilt” theorie. U zit in balans, het beste startpunt voor de volgende beweging. Door uw voeten te gebruiken controleert u zowel de beweging en de gewenste zithoek zonder allerlei hendels te gebruiken.

 

Milieu
Het milieu beschermen is zorgen voor het welzijn van mensen. We dragen gezamenlijk de verantwoordelijkheid voor de bescherming van onze natuur en het tonen van sociale betrokkenheid. Dat vraagt om grote inspanningen waarbij we voortdurend werken aan concrete en meetbare doelstellingen.  HÅG probeerd een voorbeeldfunctie voor anderen te vervullen. Al in 1995 startte HÅG met het gebruik van gerecyclede autobumpers en ander gerecycled plastic afval zoals limonadeflessendoppen voor de productie van de kunststof onderdelen van onze stoelen. HÅG is ISO 14001 en 14025 gecertificeerd, heeft een EMAS registratie en werd gecertificeerd door het Amerikaanse Greenguard Milieu Instituut. Dit certificaat garandeert dat producten van HÅG geen schadelijke stoffen of gassen bevatten.

HÅG draagt bovendien bij aan het verminderen van de uitstoot van broeikasgassen ( CO2) door certificaten te kopen die garanderen dat 100% van de gebruikte elektriciteit van herwinbare energiebronnen komt. Het is ons doel, om als een verantwoordelijke speler in de maatschappij, onze gebruikers altijd de beste zitoplossing te bieden waarbij aan alle belangen tegemoet wordt gekomen.

 

Kwaliteit
HÅG is NS-ISO 9001 gekwalifi ceerd en garandeert daarmee de beste kwaliteit in de gehele organisatie, van productontwikkeling tot het afleveren van producten en onze Customer Service. HÅG geeft 10 jaar volledige garantie op hun producten. (5 jaar bij 24/7 gebruik)

 

hag_logo_1hag_logo_2