Bioswing van Haider, de zitoplossing die beweegt

 

Een leven zonder te bewegen is ondenkbaar. Interne en externe prikkels zorgen ervoor dat ons lichaam in balans blijft. Het belang van voldoende beweging kennen we allemaal. Zolang er geen lichamelijke klachten zijn, zijn we er niet bewust mee bezig. Veel mensen zitten een groot deel van hun (werk)dag achter de pc of in de boeken. Door de dag heen is het halen van een kopje koffie en de documenten uit te printer vaak de enige beweging.

 

Onderbelasting is voor deze groep vaak een oorzaak van diverse lichamelijke klachten, waaronder RSI en lage rugklachten. De oplossing zit vaak in goede uitleg en meer beweging tijdens het werk. De bureaustoel is hierbij een belangrijk onderdeel en het Bioswing-systeem is de nieuwe zitoplossing.

 

Aan de ontwikkeling van het unieke Bioswing-systeem zijn vele studies en onderzoeken voorafgegaan. Het effect van dit pendelmechanisme is dat de gebruiker continu uitgedaagd wordt om op een subtiele wijze zijn spieren te gebruiken. Daarnaast zorgt dit schommelen voor een optimaal functioneren van de tussenwervelschijven tijdens zitten. De continue prikkeling van de bewegingssensoren houdt u alert en zorgt voor een betere doorbloeding van de spieren.

 

Conclusie: een betere concentratie en houding tijdens het werk waardoor klachten duidelijk verminderen of zelfs verdwijnen.

Alle (bureau)stoelen van Haider Bioswing zijn uitgerust met dit unieke pendelmechaniek en stimuleren u naar een betere zithouding. Haider Bioswing brengt een complete lijn van bureaustoelen, werkstoelen, zadelkrukken, tabouretkrukken en oefenproducten, waardoor er altijd een geschikt product is voor de meest uiteenlopende werkplekken.